Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.798
% 1.33
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.798
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Rise In, BlockBeam’ı Satın Aldığını Açıkladı!

web3 rise in blockbeam

200.000 binden fazla Web2 geliştiricisine eğitim veren ve Web3 dünyasında da eğitim platformu olarak bilinen Rise In, BlockBeam’ı satın aldığını duyurdu.


Yapılan bu satın alımın detayları henüz açıklanmadı ancak bu şirketin ABD için önemli çalışmalar yaparak büyük ölçüde gelişmeler üzerinde çalışmayı hedeflediği biliniyor.

Geçen hafta, üniversitelerin blockchain ve web3 teknolojilerine olan ilgisinin arttığına dair kendi kanallarında yayınladıkları bir rapor görülmüştü. Rise In’in BlockBeam’i satın alması, bu artan ilgiyi doğrulayan önemli bir gelişme olarak kabul edilebilir.

BlockBeam, Amerika’nın en büyük eğitim teknolojisi platformlarından biridir. Bu birleşme, üniversite öğrencilerinin web3 teknolojileri konusundaki bilgilerini artırmalarına kesinlikle katkı sağlayacaktır.

Platformdaki eğitim programları, blok zinciri teknolojilerine yönelik temel bilgilerden başlayarak Solidity, Rust ve Substrate gibi teknik kurslara uzanmakta olup, geliştiricilere ücretsiz olarak sunulan tüm kurslar ve bootcamp’lerle doludur.

Ayrıca, Solana, BNB Chain, Polkadot, Sui, Internet Computer, Ethereum Foundation gibi önde gelen kuruluşlarla iş birliği yaparak içeriği sürekli olarak genişletmektedir.

Rise In’in BlockBeam’i satın almasıyla, yaklaşık bin Web3 geliştirici platforma katılacak. Bu iş birliği sayesinde şirket, mevcut üniversite ortaklarına da ulaşabilecek.

Rise In ve BlockBeam, güçlerini birleştirerek herhangi bir geliştiricinin Web3’ü öğrenmesini ve bu alanda kariyer yapmasını teşvik etmeyi hedefliyor.

Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmek İçin Buraya Tıklayın


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir