Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.604
% 1.62
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.604
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

FTX Yeniden Aktifleşmeye Çalışıyor!

FTX Yeniden Aktifleşmeye Çalışıyor!

İflas eden kripto borsası FTX, şirketi yeniden faaliyete geçmek için bir dizi hazırlıklar peşinde. İşte Detaylar!

FTX, iflasın ardından geleceğini belirlemek üzere bir dizi seçeneği değerlendiriyor. Perella Weinberg Partners’tan yatırım bankacısı Kevin Cofsky’nin açıklamalarına göre, şirketin gelecek vizyonuna dair kesin bir kararın Aralık ayının ortasına kadar açıklanması bekleniyor.

Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmek İçin Buraya Tıklayın

FTX Borsasının Geleceği Ne Olacak?

FTX, Delaware’deki mahkeme sürecinde, çeşitli seçenekleri değerlendirmek üzere büyük bir çaba içinde olduğunu ortaya koydu. Platform, dokuz milyondan fazla geniş müşteri tabanını içeren bir borsa satışından, başka bir kuruluşla iş birliği yaparak platformu yeniden canlandırmaya kadar bir dizi olasılığı göz önünde bulunduruyor.

Kevin Cofsky, mahkeme duruşması sırasında yaptığı açıklamada, FTX’in bağımsız bir şekilde ticaret platformunu yeniden canlandırma olasılığını değerlendirdiğini belirtti. Ancak, potansiyel teklif sahiplerinin kimlikleri hala gizli tutuluyor.

İlginizi Çekebilir: Mina (MINA) Coinde Yaşanan Büyük Yükselişin Sebebi Ne?

Geçtiğimiz yıl iflas başvurusunda bulunan FTX, alacaklılara geri ödeme yapmak için çeşitli stratejiler denedi. Mahkeme kayıtlarına göre, şirket yöneticileri, 7 milyar dolarlık varlığın 3,4 milyar dolarını kripto para olarak geri aldı.

Şirketin avukatı Andrew Dietderich’in açıklamalarına göre, kilit alacaklı gruplarıyla yaşanan bazı karmaşık anlaşmazlıkların ön çözüme ulaştığı bildirildi. Bu durum, FTX’in Aralık ayına kadar kapsamlı bir ödeme stratejisi belirleme şansını artırıyor.

FTX’in geleceği belirsizliğini korurken, kripto para dünyasındaki bu gelişmelerin yakından takip edilmesi gerekiyor. Aralık ayında açıklanacak karar, hem platformun hem de müşterilerin geleceği üzerinde büyük etki yapabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir