Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$64.127
% 1.62
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 64.127
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ripple, Metaverse Şirketi İçin Yatırım Turu Başlattı !

Ripple, FIFA ve MasterCard ile ortaklık kurarak AI metaverse için yatırım turunu başlattı.

Hem yapay zeka hem de metaverse teknolojisinden yararlanan Futureverse, Ripple Labs’ın da katılımıyla A turu yatırımında 54 milyon dolar topladı. Turu ise büyüme sermayesi olan 10T Holdings yönetti.

Bloomberg’den alınan bilgilere göre şirket kurucuları , şirketin yeni değerini açıklamak istemediklerini paylaştı. Şirket yaptığı açıklamada metaverse’i oluşturan müziği, nesneleri, karakterleri ve animasyonları geliştirmek için güçlü bir AI içerik oluşturma paketi olduğunu söyledi.

Şirket daha önce Snoop Dogg ve Keanu Reeves gibi çeşitli kişilerle ortaklıklar kurduğunu da söyledi. Ripple davasından çıkan olumlu sonuç ile beraber şirket geçen hafta XRP entegrasyonu içeren ortaklık kurdu.

Futureverse, teknolojik çözümlemenin ve araçlarının birlikte çalışılabilir uygulamaların oyunların daha fazla geliştirmesini teşvik ediyor.

Ripple Başkanı Monica Long yaptığı açıklamada,

“Gelecek Evreni vizyonunu desteklemeye devam etmekten heyecan duyuyoruz.”

Bizler, temel altyapı katmanına ve açık meta evrenin son kullanıcılarına fayda sağlamaktan heyecan duyuyoruz.” dedi.

Ripple Nedir?

İşlemlerin hızlı ve ucuz biçimde gerçekleşmesi için tasarlanan açık kaynaklı bir protokoldür. Platformda kullanılan yerel kripto para birimi XRP’dir.

XRP Nereden Alınır?

XRP’yi Binance borsasından satın alabilirsiniz. Binance borsasına kaydınız yoksa %20 Komisyon İndirimli Kayıt Linki ile kaydolarak komisyon indirimi ve bir çok fırsattan faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Dikkatinizi Çekebilir : XRP İçin Hareketli Dakikalar! Ripple Davasında Gelişme!

Dava bitiminden sonra Dünya devleri artık Ripple ile ortaklık kurmuş durumda. Geçtiğimiz haftalarda QuickNode Xrp Ledger’e destek eklediğini açıkladı.

Ayrıca birçok şirketlerin ardı ardına gelen ortaklıkları ile büyük bir önem taşımış durumda.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir