Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.900
% 2.36
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.900
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

44 Milyarlık Dogecoin Cüzdanı Elon Musk’a mı Ait?

Dogecoin, Elon Musk tarafından desteklenmeğe başladığından bu yana fiyatında yaklaşık 1000 kat yükseliş yaşanmıştır. Aynı zamanda Dogecoin’in bu kadar ünlü olmasındaki tek neden de kendisi olabilir. Pek çok kez Twitter hamleleriyle birlikte Dogecoin’in fiyatının yükselmesine de neden olmuştur. Bu yazıda, kripto para topluluğu tarafından pek fazla sevilmeyen milyardere ait olma ihtimali yüksek olan bu Doge cüzdanını inceleyeceğiz.

Önce Biriktirdi, Sonra Tweet Attı!

Dogechain üzerinde olan bir Doge adresi, zincirüstü araştırma şirketlerinin radarına takıldı. Elon Musk, 2021 senesinden bu yana Dogecoin destekleyici tweetler atmaya başlamıştır. Aynı şekilde bu gizemli cüzdan da ilk büyük alımlarına bu tweet öncesinden başlamıştı. Cüzdanın ilk alım yapmaya başladığı tarih 2019 yılı 6 Şubat’ı gösteriyor. Bu zamanlarda Dogecoin fiyatı $0.0018 seviyesinde alınıp satılıyordu. Bu tarihten sonraki süreçte ise kademeli alımlar gelmeye başlamış. Cüzdan, sadece Amerikan kullanıcılarına açık olan Robinhood kripto para ticaret platformuna aittir. Bu da ihtimalleri daha da yükseltiyor.

Dikkatinizi çekebilir: Binance’de Listelenen Arkham 2. Bir Airdrop Yapacak Mı?

Elon Musk, 2021 yılının 10 Şubat tarihinde oğlu lil X için birkaç Dogecoin aldığını açıkladı. Böylece onun artık bebek bir yatırımcı (toddler hodler) olduğunu da söyledi.

Buraya kadar ise cüzdan haraketlerine baktığımızda, onun iki ay öncesinden Dogeleri biriktirmeğe başladığını görebiliriz. Fakat satış twitinin hemen ardından gelmemiş, fiyatın Bitcoin’in büyük düşüşünden sonra fiyat $0.23 iken gelmiş. Bu satış bile ona yüzlerce katlık bir gelir sağlamıştı.

Bütün bu ve bunun gibi pek çok şüpheli, ayrıca atılan tweetler ile uyumlu olan alımlar, bu adresin veya adreslerden birinin Elon Musk’a ait olduğu ihtimali artırıyor.Cüzdan, toplamda 44 Milyar Dogecoin’i kademeli bir şekilde almıştır. Aynı şekilde ayı piyasasının başlangıcı ile satışlar gerçekleştirmiştir.

Zincirüstü yapılan araştırmalara göre bu gün yaklaşık 9.5 milyar brüt kara sahip olan bu cüzdan, en son yaptığı işlem satış olmuştur. Bu ise geçtiğimiz yılın 7 Temmuzunda gerçekleştirilmiştir. Sonrasında da cüzdan aktifliğini korumuştur, ancak bunlar herhangi bir kaydadeğer hareket değildi.

Cüzdanın ilerleyen zamanlarda yaptığı hareketleri izlemek isterseniz: Elon Musk’ın Dogecoin cüzdanı

 

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

44 Milyarlık Dogecoin Cüzdanı Elon Musk’a mı Ait?” te bir düşünce

  1. Pingback: Bitcoin ve Kripto Paralarda Son Durum! – 5 Ağustos

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir