Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$64.194
% 1.87
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 64.194
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ripple, Kanada’nın En Büyük Üniversitesi ile Ortak Oldu!

toronto üniversitesi ripple

Toronto Üniversitesi ve Ripple, Kanada’daki Üniversite Blockchain Araştırma Girişimi’nin büyük bir parçası olarak ortaklık kurdu.


▪️ Kayıtlara göre Kanada’nın en büyük üniversitesi olan Toronto Üniversitesi, kripto endüstrisinin yeni neslini desteklemeye çalışırken Ripple ile yeni bir ortaklık kurarak, öncelikle ödemeleri işleyen bağımsız bir XRP defter doğrulayıcısı başlatmayı planlıyor.

▪️ Bir basın açıklamasına göre bu hamle, Ripple’ın Kanada’daki Üniversite Blockchain Araştırma Girişimi’nin (UBRI) bir parçası ve bu girişim kapsamında firma beş yıl boyunca ülkenin en iyi üniversitelerine ve kolejlerine 2 milyon dolardan fazla yatırım yaptı.

▪️ Basın açıklamasında şu cümleler de kullanıldı;

“Bu en yeni UBRI ortaklığı, Kanada’daki önemli blok zinciri ve kripto teknolojisi araştırmalarını zaten destekleyen bir programın büyümesine yardımcı olurken, öğrencilere kripto-yerli bir kariyer için teknik beceriler edinme fırsatları sunuyor.”

▪️ Bu açıklamaların yanı sıra Ripple da açıklama yaptı ve “Toronto Üniversitesi’nin mevcut Kanadalı UBRI ortakları Waterloo Üniversitesi ve Toronto Metropolitan Üniversitesi’ne katıldı” cümlelerini belirtti.

toronto üniversitesi xrp ripple
▪️ Ripple, Haziran 2018’de UBRI’yi başlatarak 50 milyon doların üzerinde taahhütte bulundu ve o dönemde dünyanın dört bir yanından 17 üniversite ile ortaklık kurdu. Bir sözcüye göre, o zamandan bu yana küresel üniversite ortaklarına 47 milyon dolardan fazla para dağıttı ve bu yıl taahhüdünü 80 milyon dolara çıkardı.

▪️ Bu girişim, ABD’nin kripto endüstrisini baskı altına aldığı ve bazı şirketleri başka bölgelere yönlendirdiği bir dönemde geldi. Rakibi Binance ile birlikte son SEC davalarının hedefi olan Coinbase, Kanada’nın kripto endüstrisini düzenleme yaklaşımını bile övdü.

▪️ Miltenburg, “Kanada ve özellikle Toronto, dünyanın en prestijli işletme ve teknik okullarından bazılarına ev sahipliği yapıyor ve küresel bir teknoloji merkezi haline geldi” dedi. “Ripple, bu üniversiteler için stratejik ortaklıklar ve finansman yoluyla yeni nesil kripto, blok zinciri ve Web3 liderlerini desteklemek için bölgedeki varlığını genişletmeye devam ediyor” diye ekledi.

Ripple ile ilgili güncel ve eski haberlere buraya tıklayıp ulaşabilirsiniz.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir