Kriptolar:
30464
Bitcoin:
$62.180
% 1.11
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.36
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.43
Korku & Açgözlülük:
51 / 100
Bitcoin:
$ 62.180
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.29 T

REI Network (REI) Coin Nedir? Nasıl Çalışır?

rei network rei coin yorum rei coin

REI Network (REI) Coin, Zerogoki platformunda kaldıraç belirteçleri oluşturmak amacıyla kullanılan yerel bir kripto para birimidir.

REI Network Nedir?

REI Network, Aralık 2021’de piyasaya sürülen GXChain’in yükseltilmiş bir sürümüdür; ağ değişiklikleri, blockchain geliştirme trendlerinin ve son dönemlerde popülaritesini arttıran Metaverse, GameFi, merkezi olmayan finans (DeFi) gibi zincir üstü merkeziyetsiz uygulama ve ekosistemlerin geliştirilmesini destekleyebilen, geliştirme konusunda yardımcı, “hafif” ve aynı zamanda “ücretsiz” gibi özellikleri bulunan halka açık bir zincirdir.

Ayrıca REI ağı, hafif, EVM uyumlu ve yüksek performanslı ve düşük maliyetli blok zinciri sunan yeni bir teknik mimariyi başarıyla elde etti.

Ethereum uyumluluğu ve sıfır maliyet özellikleri, ağı, geliştiricilerin DeFi projelerini taşıması ve oluşturması için kolay ve sorunsuz bir platform haline getirdi.

REI Token Kullanım Alanları Nelerdir?

  • REI Network üzerinde yapılacak olan birçok işlemde, platformun native token’ı olan REI Coin’e birçok alanda ihtiyaç vardır.
  • REI Coin sahipleri, REI yönetişimi içerisinde yer alırken, ele alınan farklı konulara dair görüş iletmektedir.
  • Projenin ortaya çıkış amacı ise internetteki veri sorunlarına karşı, REI Network ağında geliştirilen yöntem ve olanaklarla çözümler sunmaktır.
  • Platformda yapılan takas işlemlerinin ücretlerinde, çiftlikte ve stake işlemlerinde REI kullanılır.
  • Kullanıcılar, platformdaki kaldıraç varlıklarını satın almak için buranın sentetik doları olan zUSD satın alabilirler. zUSD, çiftliklerde stake edilerek USDT kazancına dönüştürebilme özelliğine sahiptir.
  • Kullanıcılar aynı zamanda  ETH, Polygon, BNB ağları tarafından desteklenen tokenler ve geleneksel piyasalardaki varlıklar arasında takas yapabilirler.
  • Özellikle yapay zeka (AI), Nesnelerin İnterneti (IoT), 5G, Metaverse teknolojilerinin olgunlaşması ile birlikte, büyük veri çağının gelişi, REI projesinin üretme ve işleme yeteneklerini artırmıştır. REI projesi geleneksel internet şemaları, depolama, analiz, veri toplama, ve takas için sağlam bir temelde, veri ekonomisinin gelişimi için kullanılmaktadır.

REI Network

REI Token Nedir?

(REI) Token , REI Network‘un yerel kripto simgesidir. Madeni para, ağ işlemleri için gas ücretleri ve ağı güvence altına almak için bir Validator Pledge belirteci gibi çeşitli amaçlara hizmet eder. REI token sahipleri ayrıca ağın istikrarını, güvenli çalışmasını ve ekolojik büyümesini sağlamak için önemli bir sorumluluğa sahiptirler.

REI alıp gönderildiğinde veya REI ağı kullanıldığında küçük bir işlem ücreti ödenir bu işlem ücreti platformdaki doğrulama düğümlerine ödenen ödüldür. Ayrıca REI oylama tokenidir topluluğun platformdaki kararların belirlenmesinde katkıda bulunmasını sağlar.

REI Network (REI) Kurucuları Kimlerdir?

REI Network platformunun kurucu liderleri arasında Alex Soares, şirket ortağı ve başkan olarak yer almaktadır.

ABD’nin Teksas eyaletinde Houston merkezli bir şirket olan REI Network platformunda CEO’luk görevini ise Elizabeth Navarrete üstlenmektedir.

Proje “REI Network” ismini almadan önce piyasaya GXChain (GXS) olarak çıkmıştır ve platform 2017 yılında Minqiang Huang (Vincent) tarafından kurulmuştur.

REI Ağı Nasıl Çalışır?

REI ağı, ağın ölçeklenebilirliğini ve güvenliğini sağlamak için Delegated Proof of Stake (DPoS) ve Bizans Hata Toleransı (BFT) mekanizmalarını kullanır.

Ağ ekosistemi, operasyon, depolama ve hesaplama için en az 21 doğrulayıcı Node gerektirir. Doğrulayıcılar, Süper Node Seçimi sırasında oylama süreciyle seçilir. En yüksek oyu alan ilk 21 node, resmi Doğrulayıcı Node olarak ilan edilir. Bir doğrulayıcı Node’nin blok oluşturma kurallarını ihlal etmesi durumunda, REI ağının eğik çizgi mekanizması, ağ bütünlüğünü sağlamak için Node stake edilmiş haklarının bir kısmını alarak ve onu “KESİLDİ” olarak işaretleyerek o Node’yi cezalandırır.

REI Projesini Benzersiz Yapan Nedir?

REI Network projesi, temelde merkezi olmayan bir yönetişim topluluğudur. Ağdaki yönetim modelinde daha merkeziyetsiz, daha açık ve şeffaf olmak REI ağının birincil hedeflerindendir. Her bir REI Coin sahibi, zincir içi yönetişimde söz sahibidir. Büyük veri çağının gelişiyle birlikte veri ekonomisinin geliştirilmesi amacıyla ortaya çıkan REI Network, bu yönlerinin yanı sıra bazı benzersiz özelliklere sahiptir;

  • REI sahipleri ilk olarak çalışan yönetişim süreçleri ve altyapı hazırlayarak, REI ağı ortak zincirinin güvenli ve istikrarlı şekilde devam eden işleyişini ve büyümesini sağlamak ve yönetişimin temel hedeflerini desteklemeyen tekliflere karşı savunma yapar.
  • REI Coin, ağdaki yönetim oylama belirtecidir.
  • Soyut fikir birliği modülü ile REİ ağının kodu kolayca birleştirilebilir.

REI Network Destekçileri Kimlerdir?

REI Network projesi destekçileri arasında başta Binance olmak üzere Huobi, Gate.io gibi büyük borsalar yer alıyor.

REI Network

 

REI Network (REI) Piyasa Bilgileri?

Maksimum arzı : Veri Yok

Toplam Arz : 1.000.000.000 REI

Dolaşımdaki Arz : 950.000.000 REI

Piyasa değeri : $29.59M

REI Coin, 04 Mayıs 2022 tarihinde $0.1732 fiyatla tüm zamanların en yüksek fiyatına (ATH) ulaştı ve REI Coin’de 10 Kasım 2022 tarihinde $0.0193 fiyatla tüm zamanların en düşük seviyesi (ATL) görüldü.

REI Network (REI) Coin Nereden Ve Nasıl Satın Alınır?

REI Network’un yerel tokeni olan (REI)’yi  BinanceGate.io ve Huobi gibi büyük borsalardan alabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

REI Network (REI) Coin Nedir? Nasıl Çalışır?” te bir düşünce

    • Bilal Huseynov diyor ki:

      Merhabalar, evet biriktirdiğiniz coinleri borsaya aktarabileceksiniz. Fakat bunun için merkezi veya merkezi olmayan borsalar ve network kendisi resmi olarak desteklediğini duyurduğunda yapabileceksiniz. Bizi izlemeye devam edin! Ek bilgi yolda!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir