Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.233
% 1.46
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.233
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Proof of Integrity Nedir ?

Proof of Integrity, Blockchain ve Finans konusunun kavranması için öğretiler sunan kar amacı gütmeyip Adil, kapsayıcı ve sürdürülebilir bir toplum oluşturmak için blok zinciri teknolojisinin faydalarını savunmasız sektörlere getirmek niyetiyle oluşmuş bir yapılanma diyebiliriz.

GitCoin üzerinden hibe toplayan bir kuruluştur. Peki Gitcoin nedir?

Gitcoin (GTC), Gitcoin platformunun topluluk yönetişimini sağlayan bir Ethereum token’ıdır. Platform, ikinci dereceden fonlama (quadratic funding) gibi yeni araçlar ile açık kaynak gelişimini finanse ve koordine etmek üzere tasarlanmıştır. Gitcoin, Web3 ekosistemin önemli değer katan açık kaynak projelerinin sürdürülmesine de yardımcı olur. Fon sağlayıcılar, Gitcoin aracılığıyla Web3 ekosistemi için faydalı gördükleri projeleri destekleyebilir.

Coinmuhendisi olarak sizler için hazırlamış olduğumuz GitCoin platformu incelemesi kanalımızda mevcut.Sizler platform ve bağış sistemi hakkında detaylı bilgiye kanalımızdan ulaşabilirsiniz.

Proof of Integrity oluşumunun amaçları

*Blockchain hakkında bilinmeyenleri ve faydalarını insanlara ulaştırmak.

*Ortak öğrenimi teşvik etmek için gençleri örgütleyerek mahallelerde kripto topluluğu oluşturmak. #aPRENDOcripto katılımcılara blockchain teknolojisini ve kripto ekosistemini tanıtmak, gelecek için eğitime katkıda bulunun ve teknoloji açığını kapatmaya yardımcı olmak için oluşturulmuş bir programdır. Katılımcıların merkezi olmayan teknolojilerle etkileşime girmesini sağlayarak, PoH’de bir profil oluşturulmasına erişimi kolaylaştırmak ve kripto para birimleri dünyası ile ilk teması elde etmelerini sağlamayı amaçlar.

İşbirlikçi öğrenmeyi teşvik etmek için aynı ilgi alanlarına sahip gençleri birleştirerek mahallelerde bir kripto topluluğu oluşturmak ve teşvik etme kapsamında Arjantin’in Boenos Aires kenti mahallerinde #aPRENDOcripto programı uygulanıyor ve bu kapsamda düşük gelirli ailelerin olduğu mahallelerde kripto eğitim programları planlanıp gerçekleştiriliyor.

*Katılımcıların merkeziyetsiz teknolojilerle etkileşime girmesini sağlayarak kripto dünyasına ilk adımı attırmak.

*Proof of Humanity’de bir profil oluşturmak, DAO’ya ilk adımı attırmak.

Ekip blokchain oluşumuna ve yeniliklerine inanıyor ve bu yüzden gelişen teknolojiyi geliştirerek artırma düşüncesinde.Proof of Humanity ile entegre olunduktan sonra harika bir gelişme ile birçok katılımcının bilgisi blockchain teknolojisine aktarıldı ve kimlikleri doğrulanabildi.

Proof of Integrity oluşumu Web3 paylaşım ve üretimin yaygınlaştığı büyük bir ekosistem sağlıyor, dünyada yayılan bu blockchain kültürü, insanlara adil bir yönetim sunuyor. Sınırları kaldırıp üretimin teknolojik boyutlarını herkese göstermiş oluyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir