Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.894
% 1.43
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.894
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Prime Trust, Kritik Sorunlar İle Karşı Karşıya!

Prime Trust, Kritik Sorunlar İle Karşı Karşıya!

Son zamanalrda iflas söylentileri ile çalkalanan Prime Trust para çekme taleplerini karşılayamayamayacağı iddia edilmekte.

Nevada ticari düzenleyicisi, son günlerde adı iflas söylentileri ile geçen Prime Trust hakkında uyarılarda bulundu. geçtiğimiz günlerde Kripto para borsası BitGo, iflas söylentileri olan Prime Trust’ı satın almaktan vazgeçti.

Nevada İşletme ve Sanayi Bakanlığı, Prime Trust’ın mali durumunun “kritik derecede yetersiz” olduğunu ve şirketin güncel durumunun “güvensiz veya sağlam olmayan” olduğunu belirtti.Düzenleyici kurum, Prime Trust’ın müşterilerine karşı güvene dayalı görevlerini kasıtlı olarak ihlal ettiğini ve tüm müşteri ödeme taleplerini karşılayamadığını iddia etti.

“21 Haziran 2023 tarihinde veya civarında, Davalı’nın, Davalı’nın bilançosunda müşterilere borçlu olduğu önemli bir yükümlülüğün neden olduğu müşteri fonlarındaki eksiklik nedeniyle müşteri para çekme işlemlerini yerine getiremedi.”

Kripto şirketinin, durdurma ve vazgeçme emrine itiraz etme hakkına sahip olup 30 gün içinde yanıt verme süresine sahiptir. Eğer şirket itiraz etmezse, durdurma ve vazgeçme kararı kesinlik kazanacaktır.

Bu gelişmelerin öncesinde, Prime Trust’ın ödeme iştiraki Banq, 13 Haziran tarihinde Amerika Birleşik Devletleri’nde iflas koruma başvurusu yaptı. Ayrıca, cüzdan altyapısı sağlayıcısı ve dijital varlık saklayıcısı BitGo, 22 Haziran’da Prime Trust’ı satın alma işlemini iptal ettiğini doğruladı.

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür içerikler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir