Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.160
% 2.18
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.160
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Gemini Borsasından İngiltere’de Yeni Hizmet “Gemini Staking Pro”

Gemini Borsasından İngiltere'de Yeni Hizmet "Gemini Staking Pro"

Winklevoss İkizlerinin Kripto Para Borsası Gemini, Birleşik Krallık’ta “Gemini Staking Pro” adlı Ethereum Stake Hizmetine Başladı

Sektörün tanınan isimlerinden Winklevoss ikizlerinin kripto para borsası Gemini, dünya çapındaki hizmetlerini genişletmeye devam ediyor. Son yapılan duyuruya göre, Gemini, Birleşik Krallık’ta Ethereum staking hizmetini başlatarak yatırımcılara yeni bir fırsat sunmayı amaçlamakta. Gemini Staking Pro adını taşıyan bu hizmet, kurumların ve yüksek net değere sahip bireylerin Ethereum doğrulayıcıları olmalarına olanak tanıyor.

Birleşik Krallık’ta Gemini Staking Pro Hizmeti Başlatılıyor!

Gemini, Birleşik Krallık’ta mevcut olan tek stake etme ürünü olan Gemini Staking Pro’yu resmen duyurdu.

Bu hizmet, kullanıcıların en az 32 Ether (ETH) değerinde yaklaşık 60.000 $’lık kripto varlıklarını kilitleyerek Ethereum ağının doğrulayıcıları olmalarını sağlıyor. Gemini Trust Company tarafından sağlanan kurumsal ETH stake programı, Gemini web arayüzü üzerinden kolayca erişilebilir durumda.

Gemini Staking Pro, Amerika Birleşik Devletleri (New York hariç), Singapur, Hong Kong, Avustralya, Brezilya ve 30’dan fazla diğer ülkede de kullanıma sunulmuştur. Bu hizmetin Birleşik Krallık’a genişlemesiyle birlikte, Gemini’nin kapsama alanına giren ülkeler arasında yalnızca kurumsal stake işlemlerinin gerçekleştirilebildiği tek ülke olduğu belirtilmiştir.

Ancak, Gemini’nin stake hizmetlerinin Birleşik Krallık Finansal Davranış Otoritesi tarafından düzenlenmediği vurgulanmıştır. Bununla birlikte, platform, kullanıcılara stake etmeyle ilgili belirli cezaların uygulanması durumunda geri ödeme yapacağını taahhüt etmektedi.

Gemini, şu anda ABD Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun bir davasıyla karşı karşıya olan ABD merkezli bir kripto borsasıdır. Ancak bu durum, Gemini’nin dünya çapındaki genişleme planlarını etkilememiştir. Düzenleyici kurumun, Gemini Earn adlı borç verme platformunun kayıtsız menkul kıymetler sunmasıyla ilgili iddiaları bulunmaktadır.

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür içerikler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir