Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.192
% 0.74
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.192
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Winklevoss Kardeşler, Gemini Borsasına Fon Sağladı

Winklevoss

Tyler ve Cameron Winklevoss kardeşler, kripto para borsası Gemini için kişisel varlıklarından 100 milyon dolarlık fon ayırdı.

Bloomberg’in 10 Nisan tarihli bir haberine göre Winklevoss ikizleri, dış yatırımcılardan fon sağlama girişimlerinin ardından Gemini’ye 100 milyon dolarlık kişisel bir kredi verdi. Ancak, bu konuda Gemini’den resmi bir açıklama yapılmadı.

Kredi, Gemini’nin faaliyetleri düzenleyiciler tarafından incelenirken geldi. Ocak ayında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, Gemini’nin yanı sıra Genesis Global Capital’i borsanın Earn programı aracılığıyla kayıtsız menkul kıymetler sunmakla suçladı. New York Finansal Hizmetler Departmanı’nın da birçok Gemini kullanıcısının Earn hesaplarındaki varlıkların FDIC koruması altında olduğunu iddia etmesinin ardından borsayı soruşturmaya başladığı bildirildi.

Suçlamaların duyurulmasının ardından Tyler Winklevoss, SEC’i “uydurma bir park cezası” kesmekle suçladı ve Gemini personelinin yaptırım eyleminden önce bir yıldan fazla bir süredir düzenleyici kurumla görüşmelerde bulunduğunu iddia etti. Şikayet, baş hukuk sorumlusu personelinin SEC temsilcileriyle “dokuz ay boyunca 30’dan fazla kez” görüştüğünü ancak yine de bir Wells bildirimi aldığını söyleyen kripto borsası Coinbase’in şikayetini yineledi.

Gemini, ABD merkezli bir kripto para borsası olarak faaliyet gösterir ve Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto para birimleri gibi varlıkların alım satımına olanak tanır. Tyler ve Cameron Winklevoss, özellikle Bitcoin yatırımcıları olarak tanınırlar ve 2013 yılında Bitcoin’in yükselişiyle milyarder oldular. Gemini, düzenleyici kurallara uygunluğu ile de bilinir ve bu nedenle kripto para piyasasında saygın bir konuma sahiptir.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir