Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.832
% 1.10
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.832
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Huobi, İlk Çeyrekte Kâr Ettiğini Açıkladı

Huobi

Kripto para borsası Huobi Global, şirketin yaşadığı yeniden yapılanma süreci sonrası yeniden kâr ettiğini açıkladı.

2021 yılında hacim açısından en büyük kripto borsalarından biri olan Huobi, 2023’ün ilk çeyreğinde kâr ettiğini açıkladı. Şirket daha önce pazar payında 2022’nin son çeyreğinde tahmini %2,2  düşüş yaşamıştı. Borsa geçtiğimiz yıl piyasalardaki kötü gidişat nedeniyle personel sayısında azaltmaya gitmişti.

Huobi Global sahibi olan Justin Sun attığı bir tweet gönderisi ile 2023’ün ilk çeyreğinde 150 milyon dolar gelir elde edildiğini ve toplam 30 milyon dolar net gelir elde edildiğini açıkladı.. Firma bu çeyrekte maliyetleri düşürmek ve verimliliği artırmak için birçok önlem aldı.

Huobi Global’de “danışman” olduğunu iddia eden Justin Sun, Kasım 2022’de About Capital adlı kuruluşu aracılığıyla borsanın hisselerinin %100’ünü kurucu ortaklarından satın almıştı.

Bu yılın başlarında, Huobi Global’in yeniden yapılanma çabalarının bir parçası olarak çalışanlarının %20’sini işten çıkardığı ve istihdam avantajlarını azalttığı bildirildi.

Huobi Token’ın ani bir çöküş yaşamasıyla da büyük bir olay yaşandı. Ancak token, kayıplarının çoğunu telafi etti. Bununla birlikte, bazı kullanıcılar bu olayda büyük kayıplar yaşadıklarını iddia ediyorlar.

Huobi’nin geleceği hakkında tahminler yapmak zor olsa da, borsanın yeniden yapılanması ve karlılığa dönmesi sektördeki diğer oyuncular için de bir örnek olabilir. Kripto para piyasasının oynak doğası ve düzenleyici baskılar nedeniyle, sektördeki oyuncuların yenilikçi ve uyumlu olmaları önemlidir.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir