Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.146
% 0.62
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.146
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

BinanceUS, Yaşanan Sorunlar İçin Çözüm Arıyor!

BinanceUS Yaşaan Sorunlar İçin Çözüm Arıyor!

Popüler kripto borsası Binance’nin ABD’de hizmet veren yan kuruluşu BinanceUS,  ABD doları çekme sorunlarını çözmek için bankacılık ortaklarıyla işbirliği yaptığını duyurdu.

Binance’in Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile devam eden mücadelesi sırasında BinanceUS çeşitli sorunlara maruz kaldı. 9 Haziran günü borsa, dolar yatırma işlemlerini askıya almış ve müşterilerine fiat para çekme kanallarında bir duraklama yaşandığını bildirmişti.

Aynı zamanda, bankacılık ortaklarının fiat para çekme kanallarını erken bir tarihte duraklatmaya hazırlandığı konusunda müşterileri uyarıda bulunmuştu. Bu henüz gerçekleşmedi fakat BinanceUS yaptığı açıklamada, kullanıcıların başarısız olan para çekme taleplerini yeniden göndermelerini istedi.

Ancak şirket, bankacılık ortaklarının yakın gelecekte bu hizmeti durdurabileceği konusunda uyarısını yineledi. Borsa bu nedenle, kullanıcılarına kriptodan kriptoya ticarete devam etmek için USD’lerini kullanmalarını veya bir stabilcoine dönüştürmelerini önermekte. Ayrıca, müşteri hesaplarında kalan USD bakiyelerinin ileride Tether’e dönüştürülebileceği belirtilldi.

BinanceUS ayrıca 26 Haziran tarihinde yeni işlem çiftlerini ekleyeceğini duyurdu. ANKR, DAI, DASH, HBAR, ICX, IOTA, RVN, WAVES, XNO, XTZ ve ZIL gibi kripto varlıklarıyla daha fazla USDT işlem çifti sunmayı planlamakta. Ancak aynı tarihte, “USD Gelişmiş İşlem çiftlerinin” çoğunu platformdan kaldıracağını belirtti. Binance.US’nin desteklediği 150 kripto varlığından yalnızca BTC, ETH, ADA, BNB, LTC, MATIC, SOL, VET, USDC ve USDT dolar karşısında alınıp satılabilmekte.

BinanceUS, Avustralya’daki bankacılık ortaklarıyla da sorunlar yaşadı. Mayıs ayında, yerel bankacılık ve ödeme ortakları hizmetlerini askıya alırken Bitcoin fiyatları Binance’in Avustralya şubesinde %20’lik bir indirime maruz kaldı.

BinanceUS, müşterilerine yaşanan sorunların geçici olabileceğini ve bankacılık ortaklarının hizmeti durdurabileceğini belirterek, kullanıcılarına dikkatli olmalarını ve mevcut durumu takip etmelerini öneriyor.

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür içerikler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir