Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.048
% 4.41
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.048
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Powell Açıklamaları Sonrası Bitcoin Analizi!

Kısa Vade Bitcoin Analizi ve Powell Açıklamaları

Fed başkanı Jerome Powell geçtiğimiz gün önemli açıklamalarda bulundu. Yapılan konuşma sonrası Bitcoin Analizi!

Fed Başkanı Jerome Powell’ın Açıklamaları

Powel enflasyonun alım gücünü azalttığından bahsetti. Eskiden enflasyonda %2 hedeflerine ulaşmayı kesin bir dille açıklıyordu. Bugün yaptığı açıklamada %2 hedeflerden sapmadıklarını söyledi. Powell bunları söyledi, çünkü; ilerleyen zamanlarda %2 hedefine gidemeyeceklerini anlamaya başladılar. İleride enflasyonla yaşamayı öğrenmeliyiz gibi açıklamalar yapmasını bekliyoruz.

Bankacılık sistemlerinin şuan ve ileride olacak güçlüklere karşı ayakta kalabileceğini belirtti. Powell bu açıklamasında faiz arttırımına dayanamayacak bankaların batmasının ihtimalleri olduğunu belirtti. Powell böylelikle  bankacılık sektörünün güçlü kalacağını belirtmiş oldu.

Faiz arttırımının şu anda piyasaları tedirgin ettiğini ve faiz arttırmamayı düşündüklerini belirtti. Bu yüzden Powell faiz arttırmayacaklarını faizi bir süre sabit tutmak istediklerini belirtiyor. Eğer enflasyonda bir artış gözlenir ise belki o zaman tekrardan faiz arttırım politikası uygulayabilirler.

Kısa vade Bitcoin Analizi

Bitcoin Kısa Vade Analiz

Bitcoin de kısa vade grafiğe baktığımız zaman yatay bir kanal formasyonu oluştuğunu görüyoruz. Bugün saat 18.00‘da Powell’ın açıklamasının başlangıcında bir yukarı bi aşağıya hareketler gördük. Powell‘ın açıklamaları nötr olduğu ve şahin konuşmadığı için bu nedenle yön belirleyici bir faktör olmadı. ABD borç limitinin pazar gününe kadar açıklanacak olması yönümüzü belirleyecek bir faktör olacağını tahmin ediyoruz.

Bitcoin‘ de kısa vadede en etkili destek bölgesi 26.600$ olduğunu görüyoruz. Kısa vadede pozisyon almak için güzel bir destek konumu olarak gözüküyor. Eğer desteğimizin kaybı konusunda stop olmamız gerekiyor ve ilk kademe satış ve kar  alma  bölgemiz Bitcoin de kanalın orta bandı olan 27.050$ seviyeleri olarak karşımıza çıkıyor. Pozisyonu kapatmamız gereken bölge ise 27.500$ seviyeleridir.

Bitcoin de kanalın üst bandının kırılması dahilinde ilk olarak 27.700$ bölgesinde güçlü bir direnç noktamız var ama yükselişin devam etmesi adına bu bölgenin hacimli kırılımını görmemiz gerekiyor. Kanalımızın alt bandının kırılımda ise 26.200$ ve 25.800$ seviyelerinin Bitcoin de destek bölgeleri olarak karşımıza çıkmasını temenni ediyoruz.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip etmeyi unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version