Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.258
% 4.17
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.258
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Portal Coin Nedir? Portal Coin Yorum ve Geleceği

Portal

Web3 oyun dünyası heyecan verici bir dönüşümün eşiğinde ve bu değişimin öncülerinden biri de Portal Coin. Bu makalede, Binance’in 47. Launchpool projesi olarak duyurulan ve 29 Şubat’ta listelenecek olan Portal Coin’in ne olduğunu, platformun sunduklarını ve PORTAL coin’in nereden satın alınabileceğini detaylı bir şekilde inceleyeceğiz.

Portal Coin Nedir?

Portal, tek bir hesap üzerinden geniş bir Web3 oyun ağına erişim sağlayan öncü bir çapraz zincirli oyun platformu. Artık oyun oynamak için farklı tokenlar arasında geçiş yapmak, takas yapmak veya ek token satın almak yok! Bu sürtünmesiz deneyim, Web3 oyunlarına erişimi demokratikleştirmeyi ve dünya çapında oyuncular için yeni bir kapsayıcılık ve kolaylık çağı başlatmayı hedefliyor.

Portal ekosisteminin kalbinde, ağın yerel varlığı ve evrensel oyun tokenı olan PORTAL coin yatıyor. PORTAL coin, platform içinde birden fazla amaca hizmet ediyor: oyun içi işlemleri kolaylaştırmak, çapraz zincirli işlem ücreti ödeme tokenı olarak kullanılmak, tokenlara ve NFT’lere erişim için staking yapmak, ağ doğrulama için Portal node’ları satın almayı mümkün kılmak ve staking yoluyla ağ konsensusuna katkıda bulunmak.

Portal’ın temel ürünleri, oyun deneyimini geliştirmek ve işlemleri kolaylaştırmak için tasarlanmış bir dizi temel özellikten oluşuyor. Bunlar arasında, zincirler arası iletişim için LayerZero mesajlaşma protokolünü kullanan Cross-Chain Coin, zengin içerikli oyun keşfi için Discovery platformu, güvenli ve kolay hesap oluşturma için Game Wallet, ağ doğrulama için Node Network, Portal Launchpad’da yaklaşan airdroplara erişim sağlayan Stake-To-Access mekanizması ve NFT ve oyun token lansmanlarını keşfetmek ve katılmak için Portal Launchpad’ın kendisi yer alıyor.

23 Şubat 2024 itibariyle Portal, özel ve halka açık satışlar yoluyla 29 milyon dolar topladı ve token arzının %33’ünü platform ve ekosistem büyümesini desteklemek için sattı. 29 milyon dolarlık yatırım, Portal’ın ilk bir milyar oyuncuyu Web3’e entegre etme ve Web3 oyunları için bir likidite merkezi olarak konumlanma hedefini ilerletmesine olanak sağladı. PORTAL coin’in maksimum arzı 1 milyar, yaklaşan Binance listelemesinin ardından dolaşımdaki arzı ise maksimum arzın yaklaşık %16,71’i olacak.

Portal Coin Yorum ve Geleceği

Portal’ın proje misyonu, Web3 oyunlarına erişimi demokratikleştirmek ve oyun geliştiricileri için dağıtım zorluklarını çözmek üzerine kurulu. 500.000 üyelikten oluşan ve çeşitli sosyal kanallara ve platform ön kayıtlarına yayılan hiperaktif bir topluluğa sahip olan Portal, hedeflerine ulaşmak için iyi bir konumda. Aralarında Rockstar Games’in kurucu ortağı Jamie King ve EA Games’te Global Platform Direktörü Matt Dixon gibi sektörün deneyimli isimlerinin de bulunduğu tecrübeli danışmanlar ve katkıda bulunanlar tarafından desteklenen Portal, Web3 çağında oyunun geleceğini şekillendirmeye hazırlanıyor.

PORTAL Coin Nasıl Satın Alınır?

İşlem hacmi ile dikkat çeken PORTAL coin, güvenli bir şekilde dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’den satın alınabilir ve satılabilir. PORTAL coin, 29 Şubat 2024’te Binance’de listelenecek ve PORTAL/BTC, PORTAL/USDT, PORTAL/BNB, PORTAL/FDUSD ve PORTAL/TRY işlem çiftlerinde alım satım yapılabilecek.

PORTAL coin satın almak için, Binance borsasına kayıtlı olmayan kişilerin öncelikle üye olması gerekiyor. Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra, Türk Lirası gibi kripto para veya fiat para Binance hesap cüzdanına aktarılmalıdır. Transfer tamamlandıktan sonra yukarıdaki altı işlem çiftinden PORTAL coin satın alınabilir. PORTAL/USDT işlem çiftinden satın almak için öncelikle bu işlem çiftinin arayüzüne gitmek gerekiyor. İşlem çifti arayüzünün limit sekmesinde, satın alınmak istenen miktar girilir. Miktar girildikten sonra Satın Al PORTAL emri ile satın alma işlemi tamamlanır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Portal Coin Nedir? Portal Coin Yorum ve Geleceği” te bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir