Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.961
% 1.37
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.961
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance Yeni Altcoin İçin 400 Milyon Dolarlık Yatırım Toplandı!

Binance'in Yeni Altcoin'i İçin 400 Milyon Dolarlık Yatırım Toplandı

Binance, yeni bir coin kampanyasıyla yüz milyonlarca dolar topladı. Bu kampanyada Portal (PORTAL) 47. Launchpool projesi olarak seçildi. Portal, farklı blockchainlerdeki oyunları tek bir platformda birleştirerek Web 3.0 dünyasındaki oyuncu sayısını artırmayı hedefliyor.

PORTAL token, oyun içi eşyaların alım-satımında ve platformun geleceğiyle ilgili kararlarda kullanılabiliyor. Binance, 22 Şubat’tan itibaren platforma BNB veya FDUSD yatıran kullanıcılarına yedi gün boyunca PORTAL dağıtacağını ve PORTAL’ın 29 Şubat’ta Türk lirası dahil olmak üzere beş işlem çiftiyle borsada listeleneceğini belirtti.

İlginizi Çekebilir : Portal (PORTAL) Coin Nedir? Nasıl Satın Alınır?

Arkham blockchain analiz platformuna göre, kullanıcılar PORTAL toplamak için Binance’e bir günde 400 milyon doların üzerinde değerde BNB yatırdı. En az yedi farklı cüzdanın toplamda 10 milyon dolardan fazla değerde BNB yatırdığı, tek bir adrese ait olan en büyük işlemin ise 40 milyon dolardan fazla değerde olduğu belirtiliyor.

Eğer Binance hesabınız yoksa, buradan indirimli bir şekilde bir Binance hesabı oluşturabilir ve Launchpool sayfasına gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir