Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.946
% 2.26
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.946
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Polygon, Son Token Açılımını Gerçekleştirdi

Polygon

Token lansmanları kripto para piyasasında her zaman heyecana neden olmuştur. Polygon, son token lansmanında 273 milyon MATIC token daha piyasaya sürdü. Katman 2 ölçeklendirme projesi Polygon (MATIC), kilitli tokenlerinin sonuncusunu da piyasaya sürdü.

Etherscan’daki blok zinciri verilerine göre Polygon, kilitli olan son 273 milyon MATIC tokenını piyasaya sürdü. Toplam değeri yaklaşık 253 milyon dolar olan bu tokenler Polygon Foundation adresine aktarıldı.

MATIC, işlemleri Layer 2 ağına taşıyarak blok zinciri dışı işlemlerin hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlıyor. DefiLlama’ya göre, MATIC’de tutulan varlıkların toplam değeri 962 milyon doları aşıyor. Etherscan verilerine göre, kilitli sözleşmede MATIC kalmadığı için tüm MATIC tokenleri artık dolaşımda.

Polygon

Token kilidinin açılmasından sonra MATIC yaklaşık %3 arttı. MATIC bugün 0,97 dolardan işlem görüyor. Günlük grafikte destek seviyesi 0,88 $ ve direnç 1 $’dır.


Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olmak ve ayrıcalıklara erişmek için, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir