Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.510
% 1.28
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.510
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance 10 Coin Çiftini Margin Trade için Listeledi

Binance

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, marj ticareti için 10 yeni işlem çiftini açıkladı

Binance, 22 Şubat’ta yaptığı resmi bir duyuruda AC Milan Fan Token (ACM), FIO Protocol (FIO) ve IQ’nun (IQ) marj ticaretine eklendiğini ve ödünç alınabilir işlem çiftleri olarak kullanılabilir hale getirildiğini açıkladı. Ayrıca, Cardano (ADA), Avalanche (AVAX), Nexo (NEXO), Polygon (MATIC), Ripple (XRP) ve QuarkChain (QKC) için marjin ticaretinde yeni işlem çiftleri tanıtıldı.

Duyuruya göre Binance, halihazırda marj ticareti yapan ADA, MATIC ve XRP yatırımcılarının USD Coin (USDC) çiftiyle çapraz marj ticaretini keşfetmelerine izin verecek. Ayrıca, son güncellemeyle birlikte Binance; ACM, FIO, IQ, QKC ve NEXO yatırımcılarına USDT çifti üzerinde izole marjin alım satım hizmeti sunmaya başlayacak.

Ayrıca Binance, AVAX için hem çapraz hem de izole marjin ticareti için USDC çiftini de bünyesine kattı.

Yatırımcılar artık izole marjin ticareti için ACM/USDT, AVAX/USDC, FIO/USDT, IQ/USDT, NEXO/USDT ve QKC/USDT’ye ve çapraz marjin ticareti için ADA/USDC, AVAX/USDC, MATIC/USDC ve XRP/USDC işlem çiftlerine erişebiliyor.


Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir