Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.794
% 0.87
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.794
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Pixels Airdrobu, Ronin Game Token Lansmanından Önce Başlıyor!

Popüler Ronin blockchain oyunu Pixels, arkasında bulunan ekip bu hafta beklenen PIXEL token’ın 19 Şubat’ta piyasaya sürüleceğini duyurduktan sonra, airdrop tahsislerinin halihazırda oyunculara dağıtıldığını ve ekibin de fon topladığını açıkladı.

Yapılan son güncellemeler, geçtiğimiz yılın sonlarına doğru Ethereum ölçeklendirme ağı Ronin’e geçişin ardından Pixels ve onun PIXEL tokeni ile ilgili duyuru telaşını sürdürüyor.

Bu hamle, oyun ağındaki aktif kullanıcıların sayısında ciddi bir artışa yol açtı kullanıcılar Airdrop ödül kampanyasından yararlanmak için Pixels’e geçti ve artık sona yaklaşıldı.

Token lansmanına az bir süre kaldı ve Binance geçtiğimiz Cuma günü sabah saatletinde PIXEL Launchpool ödül programını başlattı. Lansmandan önce likidite havuzlarında Binance Coin (BNB) veya FSUSD stabilcoinini stake eden Binance müşterileri, token ödüllerinden pay almaya hak kazanacak.

Binance, tokenin toplam arzının %7’sini temsil eden 350 milyon PIXEL tutarında ödül sunacak ve ardından tokeni 19 Şubat’ta kendi borsasında listeleyecek.

Pixels kurucusu Luke Barwikowski Perşembe günü canlı yayında yaptığı açıklamada, “Yaklaşık bir veya iki hafta içinde Pixels dünyadaki en büyük kripto para birimlerinden biri ve aynı zamanda dünyanın en büyük Web3 oyun paralarından biri olmak üzere” dedi.

Ayrıca Pixels, oyuncuları halihazırda zincir dışı token tahsisleriyle ödüllendiriyor ve bu, token oluşturma etkinliği (TGE) gerçekleştiğinde Ronin’de gerçek zincir içi PIXEL tokenlara dönüşecek. Uygun kullanıcılar airdrop tahsislerini Pixel web sitesi aracılığıyla görüntüleyebilir.

Yaklaşık 28.000 Pixels oyuncusu, yalnızca retro tarzı çiftçilik oyununu oynadıkları için ödüllendirilen iki airdrop kampanyası sayesinde dağıtılacak tokenlardan pay kazandı. Bunun da ötesinde, geçen yılki ilk airdrop kampanyası sırasında Pixels NFT arazi arsalarının sahiplerine de PIXEL tokenleri veriliyor.

Airdrop ile beraber token lansmanı ortasında Pixels Foundation da Perşembe günü geç saatlerde çeşitli yatırımcılardan 4,8 milyon dolar stratejik fon topladığını duyurdu. Bu turda Framework Ventures, Collab + Currency, Volt Capital, Sky Mavis, Yield Guild Games kurucu ortağı Gabby Dizon ve daha pek çok kişi yer alıyor.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir