Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.814
% 1.22
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.814
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance 46. Launchpool Projesini Duyurdu!

binance

Binance Launchpool kısmına Ronin Ağı üzerine kurulu bir sosyal web3 oyunu olan 46. projesi olan Pixel (PIXEL)’i ekledi.

Stake sayfalarının yaklaşık olarak 24 saate yakın bir zamanda açılması planlanıyor. Kullanıcılar, 09.02.2024 00:00’dan (UTC) itibaren çiftçilik yapmak üzere on gün boyunca PIXEL tokenleri toplamak için BNB ve FDUSD’lerini ayrı havuzlarda  stake edebilecekler.

Bir aksilik olmaza Binance PIXEL’i 19.02.2024 Türkiye saatiyle 13:00’da listeleyecek ve PIXEL/BTC, PIXEL/USDT, PIXEL/BNB, PIXEL/FDUSD ve PIXEL/TRY işlem çiftleriyle ticareti başlatacak.

pixel

2 farklı varlık ile havuz içerisine stake işlemi yaparak bu altcoini kazanabilirsiniz. Havuz içerisinde BNB ve FDUSD stake ederek BNB havuzundan ödüllerin %80’ini FDUSD havuzundan ise ödüllerin %20’sini kazanacaksınız.

pixel

Stake Kuralları Nelerdir?

  • Kullanıcıların saatlik ortalama bakiyelerini almak ve kullanıcı ödüllerini hesaplamak için kullanıcı bakiyelerinin ve toplam havuz bakiyelerinin anlık görüntüleri herhangi bir zamanda, her saat başı birden çok kez alınacaktır . Kullanıcı ödülleri her saat başı güncellenecektir. 

  • Kullanıcılar ödüllerini (her saat başı hesaplanan) biriktirebilecek ve bu ödülleri istedikleri zaman doğrudan spot hesaplarına alabilecekler.

  • Her havuzun yıllık yüzde getirisi (APY) ve toplam havuz bakiyesi gerçek zamanlı olarak güncellenecektir.

  • Tokenlar aynı anda yalnızca bir havuzda stake edilebilir. Örneğin A Kullanıcısı aynı BNB’yi aynı anda iki farklı havuza stake edemez ancak BNB’sinin %50’sini A havuzuna ve %50’sini B havuzuna tahsis edebilir.

  • Kullanıcılar fonlarını diledikleri zaman herhangi bir gecikme olmaksızın kaldırabilecek ve mevcut diğer havuzlara hemen katılabilecekler.

  • Her havuza yatırılan tokenlar ve talep edilmeyen ödüller, her çiftçilik döneminin sonunda her kullanıcının spot hesaplarına otomatik olarak aktarılacaktır.

  • Binance BNB Kasası ve Kilitli Ürünler, Launchpool’u destekleyecektir. BNB’lerini BNB Kasasında ve Kilitli Ürünlerde stake eden kullanıcılar otomatik olarak Başlatma Havuzuna katılacak ve yeni token ödülleri alacak.

  • Eşzamanlı olarak çalışan birden fazla Launchpool projesi varsa, kullanıcıların BNB Kasası ve Kilitli Ürünlerdeki BNB varlıkları, aksi belirtilmedikçe her projeye eşit olarak bölünecek ve tahsis edilecektir.

  • Binance Kredilerine (Esnek Oran) karşı teminat altına alınan BNB Vault varlıkları, Launchpool ödüllerine hak kazanmaz.

  • Launchpool’a yatırılan BNB, kullanıcılara airdroplar, Launchpad uygunluğu ve VIP avantajları gibi BNB tutmanın standart avantajlarını sunmaya devam edecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir