Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.805
% 0.78
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.805
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

PayPal’ın Eski Yöneticisinden Kripto Paralara Destek!

paypal kripto

PayPal’ın eski yöneticisi David Marcus, Bitcoin Lightning Network’ü sayesinde uluslararası para transferinin kolaylaştırabileceğine inanıyor.


▪️ PayPal’ın eski yöneticisi ve Bitcoin Lightning ağına odaklanmış ödeme hizmeti Lightspark’ın kurucu ortağı David Marcus, son günlerde CNBC’ye verdiği röportajda, Bitcoin’in Lightning Network’ün uluslararası para transferlerini kolaylaştırabileceği konusundaki inancını vurguladı. Marcus ayrıca, bu teknolojinin finansal dünyadaki önemini ve gelecekteki potansiyel etkilerini de detaylı bir şekilde açıkladı.

▪️ Marcus, “Bir kişiyle iletişim kurmak isterseniz, sadece bir e-posta adresi isteyebilir ve bir sonraki dakika içinde kolayca e-posta gönderebilir ve ona mesaj atabilirsiniz” şeklinde konuştu.

▪️ Ancak Marcus, online para transferleri söz konusu olduğunda henüz evrensel bir protokolün olmadığını da vurguladı. Ayrıca, bu alandaki eksikliğin çözülmesi için nasıl adımlar atılması gerektiğini de tartışarak şu cümleleri kullandı:

Eğer para göndermek isteseydim ve alıcı, benim kullandığım bir fintech uygulamasını kullanmayan bir ABD vatandaşı olsaydı, bunu gerçekleştiremezdim. Yani hala küresel ödemeler konusunda bazı zorluklarla karşı karşıyayız.

▪️ Marcus, bu durumda ABD dışında yaşayan bir kişiye para transferi yapmanın, banka hesap numaralarını almayı ve uluslararası bir havale için yerel bir bankaya giderek 50 dolar ödeme yapmayı gerektireceğini belirtti.

▪️ Ayrıca, Marcus, “Eğer işlemi cuma günü saat 17:00’den sonra yapmaya kalkarsanız, şansınıza küsmeniz gerekebilir.” şeklinde de açıklamalarda bulundu.

▪️ Eski PayPal başkanı ayrıca, Bitcoin Lightning’in günlük alışverişler yerine uluslararası transferler için daha etkili bir şekilde kullanılması gerektiğine inanıyor.

▪️ Marcus, “Aslında, Bitcoin’in insanların günlük alışverişlerde kullanılacak bir para birimi olmadığına dair bir görüşümüz var,” dedi. Lightspark’ın CEO’su, bunun yerine Bitcoin’in, ABD dolarını Japon yen veya euro olarak alacak bir kişiye dünyanın öteki ucuna para göndermek için kullanılabileceğini açıkladı.


Anlık Haberlere En Hızlı Şekilde Ulaşmak İçin Buraya Tıklayın


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version