Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.836
% 2.18
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.836
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

PayPal, İngiltere’de Kripto Hizmeti Sunmak İçin Onay Aldı.

paypal

PayPal, Birleşik Krallık Mali Davranış Otoritesi’nden (FCA) Onay Alarak Kripto Hizmetlerine Adım Atıyor.

Ödeme devi PayPal, Birleşik Krallık Mali Davranış Otoritesi’nden aldığı onayla belirli kripto hizmetler sunma ve yerel müşterilere reklam verme hakkını kazandı. FCA’nın resmi web sitesinde yer alan kayıtlara göre, PayPal UK Limited, “belirli kripto varlık faaliyetlerinde” bulunma izni aldı. Bu izin, Birleşik Krallık’ta kripto hizmetleri sunan şirketlerin kaydolabilmesi ve FCA’nın kara para aklamayı önleme kurallarına uymaları gerektiği bir süreçten geçti.

İlginizi Çekebilir: Bir Bitcoin ETF’si Daha DTCC Web Sitesine Eklendi!

PayPal’ın bu onayı alması, 2020 yılında kayıtlara girmesiyle birlikte, şirketin kendi kripto varlıklarıyla ilgili iletişimlerini de pazarlama rejimi kapsamında onaylayabileceği anlamına geliyor. Ağustos ayında, geçici olarak kripto alımlarını duraklatma kararı alan PayPal, şimdi bu yeni adımıyla Birleşik Krallık’taki kripto hizmetlerine daha fazla odaklanmayı amaçlıyor. PayPal’ın FCA onayı, kripto para dünyasında önemli bir gelişmeyi temsil ediyor ve şirketin bu alandaki etkisini artırması bekleniyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir