Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.019
% 1.14
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.019
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Bir Bitcoin ETF’si Daha DTCC Web Sitesine Eklendi!

Bir Bitcoin ETF'si Daha DTCC Web Sitesine Eklendi!

Finans dünyasının dev isimlerinden BlackRock, spot Bitcoin ETF başvurusuyla gündemi salladı ve bu olayın ardından INVESCO & Galaxy adlı bir diğer şirketin spot Bitcoin ETF başvurusu da Depository Trust & Clearing Corporation (DTCC) listesine eklenerek yatırımcıları heyecanlandırdı.

Dikkatinizi Çekebilir: Bitcoin ve Kripto Paralarda Son Durum! – 1 Kasım

Kısa bir süre önce BlackRock’un başvurusu, BTC fiyatlarında görülen bir ralliye sebep olmuştu. Ancak, başvuru daha sonra beklenmedik bir şekilde listeden çıkarıldı. Çıkartılma sonrası bir süre web siteye erişimim kapanması finans çevrelerinde çeşitli spekülasyonlara yol açtı. Şu an itibariyle, hem BlackRock’un hem de INVESCO & Galaxy’nin başvuruları DTCC listesinde yer alıyor.

BlackRock’un başvurusunun neden geri çekildiği, yoğun ilgi nedeniyle detaylı bir şekilde incelenmeye alındı. Bu durum, kripto para dünyasında yaşanan gelişmelerin ne kadar yakından takip edildiğini gösteriyor.

DTCC, Amerikan ETF piyasasında kritik bir rol oynuyor. Bir ETF DTCC listesine eklenirse, bu durum, bir aracı bankanın belirli bir ETF fonu için DTCC ismi talep ettiği ve DTCC‘nin gelecekte belirlenmemiş bir tarihte bu işlemi gerçekleştirebileceği anlamına geliyor.

Bir ETF‘nin piyasaya sürülmesi için bu süreç standart olsa da, listede yer almak, düzenleyici veya diğer onay süreçlerine ilişkin bir başarı göstergesi değil.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir