Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.622
% 1.12
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.622
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance Bu İşlem Çiftlerini Delist Edecek!

binance

Binance, Dünyanın En Büyük Kripto Para Borsası, 25 İşlem Çiftini Spot İşlemlerden Kaldıracağını Duyurdu.

Kripto para piyasasının önde gelen isimlerinden biri olan Binance, 1 Kasım Çarşamba günü yaptığı resmi açıklama ile 25 işlem çiftini spot işlemlerden kaldırma kararı aldığını duyurdu. Bu kararın, borsanın işlem portföyünü güncelleme ve optimize etme amacıyla alındığı bildirildi.

Delist edilecek kripto paralar arasında PancakeSwap (CAKE), Compound (COMP), Curve (CRV), EOS (EOS), Bonfida (FIDA), FLOW (FLOW), Moonbeam (GLMR), The Graph (GRT), Hashflow (HFT), Internet Computer (ICP), SelfKey (KEY), Space ID (ID), Lido DAO (LDO), MagicLand (MAGIC), Mask Network (MASK), Maker (MKR), Multichain (MULTI), OG Fan Token (OG), Phoenix Global (PHB), Vulcan Forged (PYR), Santos Fan Token (SANTOS), Treshold (T), Uniswap (UNI), Monero (XMR) ve Verge (XVG) gibi çeşitli kripto paralar bulunuyor.

Binance, bu işlem çiftlerinin kaldırılma süreleri hakkında da bilgi verdi. CAKE/BUSD, COMP/BUSD, CRV/BUSD, EOS/BUSD, FIDA/BUSD, FLOW/BUSD, GLMR/BUSD, GRT/BUSD, HFT/BUSD, ICP/BUSD, KEY/BUSD, LDO/BUSD ve LEVER/BUSD işlem çiftleri, Türkiye Saati ile 3 Kasım saat 06.00’da spot işlemlerden kaldırılacak. MAGIC/BUSD, MASK/BUSD, MKR/BUSD, MULTI/BUSD, OG/BUSD, PHB/BUSD, PYR/BUSD, SANTOS/BUSD, T/BUSD, UNI/BUSD, XMR/BUSD ve XVG/BUSD işlem çiftleri ise aynı gün saat 08.00 itibariyle alım-satımı durduracak.

Borsa, bu değişikliklerin ardından kullanıcıların söz konusu varlıklar için platformda bulunan diğer işlem çiftlerinde alım-satım yapmaya devam edebileceklerini vurguladı. Ayrıca, ilgili işlem çiftlerinde ticaret botu kullanan yatırımcıları olası kayıplardan korumak amacıyla işlemlerini iptal etmelerini tavsiye etti.

Binance ayrıca, BUSD varlıklarını diğer kripto paralara dönüştürmeyi düşünen kullanıcıları teşvik ederek, bu dönüşümün Şubat 2024 tarihine kadar gerçekleştirilmesini önerdi. Bu güncellemelerle birlikte Binance, neredeyse her hafta 25-30 işlem çiftini delist etme politikasını sürdürmekte ve platformunu daha fazla optimize etme yolunda ilerlemektedir.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir