Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.054
% 0.54
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.054
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Frax Finans, Alan Adı Ele Geçirme Sorununun Çözüldüğünü Açıkladı

Frax Finans

Frax Finans, alan adı ele geçirme sorununun çözüldüğünü açıkladı.


Frax’ın kurucusu Sam Kazemian, Frax Finans web sitelerinin kullanımının güvenli olduğunu söylüyor ve alan adı kayıtçısı olayının ne olduğunu araştırıyor.

Merkezi olmayan çapraz zincir protokolü Frax Finans’ın alan adı, çarşamba günü erken saatlerde ele geçirildi, ancak projenin arkasındaki ekip, alan adı kayıtçısından yardım alarak kontrol altına aldı.

Name.com bize ulaştı ve alan adlarının şu anda kontrolümüz altındaki doğru DNS’ye yönlendirildiğini onayladı. Bize, olayın neyin yol açtığını yarından sonra tam bir inceleme yaptıktan sonra bildireceklerini söylediler.

Dikkatinizi Çekebilir: Bitcoin ve Kripto Paralarda Son Durum! – 1 Kasım

Alan Adı Sistemi (DNS) ele geçirme, alan adı kayıtçısının kullanıcıları kimlik bilgilerini vermek için sahte olanla tam olarak aynı görünen kötü niyetli bir siteye yönlendirmesi durumunda meydana gelir.

Bu tür saldırılar kripto alanında giderek yaygınlaşıyor. 2022’de merkezi olmayan finans (DeFi) projesi Convex Finans, orijinal URL’leri ele geçirilip kullanıcıları kötü niyetli sitelere yönlendirdikten sonra yeni web site adresleri kurmak zorunda kaldı. Şu ana kadar saldırgan tarafından hiçbir kullanıcı fonu çalınmadı. Daha önce Kazemian, ekibinin başlarına ne geldiğinden habersiz olduklarını ve bu durumun kompromize edilmiş bir e-posta veya şifre gibi görünmediğini söyledi.

Hiçbir şekilde yanlış bir şey yapmadığımızı göstermiyor gibi görünmüyor. Bize hesabın güvenli olduğunu söylemedikleri sürece güvende olduğunu söylemek mümkün değil.” dedi Kazemian.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir