Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.066
% 1.43
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.066
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Osmosis (OSMO) Teknik Analizi

Osmosis, merkezi olmayan bir borsa (DEX) platformudur ve kripto ekosistemlerinin büyüklüğünden bağımsız olarak çeşitli blok zincirleri arasında varlık takasını kolaylaştıran Blok Zincirleri Arası İletişim Protokolü (IBC) üzerinden çalışır. Bu platform, Ethereum, Polkadot gibi büyük ekosistemlerden gelen varlıklar da dahil olmak üzere geniş bir varlık yelpazesi üzerinde işlem yapma imkanı sunar.

Osmosis, kripto dünyasında çeşitli varlıklar arasında köprüler kurarak, daha entegre ve etkileşimli bir ekosistem oluşturma vizyonunu destekler. Bu, kripto topluluğunun daha fazla likidite ve ticaret fırsatına erişimini kolaylaştırırken, aynı zamanda farklı blok zincirlerindeki projeler arasında işbirliğini teşvik eder. Osmosis’in IBC protokolü üzerinden varlıkların sorunsuz ve güvenilir bir şekilde takas edilmesi, kripto ekosistemlerinin daha fazla büyümesine ve gelişmesine katkıda bulunur.

İlginizi Çekebilir: Bitcoin 35.000 Dolar Üzerinde Kalıcı Olabilecek Mi ?

Osmosis (OSMO) Token Nedir?

Osmosis(OSMO) Teknik Analiz

Osmo, çıkış yaptığı 28 Ekim 2022 tarihinden bu yana yatırımcılarına istikrarlı bir performans sunamadı. Ayı sezonunda yaşadığı düşüş eğilimi, herhangi bir belirgin destek bölgesinden güçlü bir yükseliş gösteremedi. Tüm yükselişler kısa süreliydi ve genellikle düşüş trendine geri döndü.
Son zamanlarda, 0.2250 dolar seviyesinden aldığı bir tepki ile bir miktar toparlanma yaşadı.

Ancak 0.80 dolar seviyelerine kadar olan ani yükselişini sert satış baskısı izledi ve 0.65 doların altındaki destek seviyelerinde zorlanmaya başladı. Eğer mevcut destek seviyesi olan 0.50 doları koruyamazsa, 0.3260 dolar seviyesine geri çekilme yaşanabilir.

Osmosis

Bununla birlikte, 0.50 dolar bölgesinde sağlam bir alıcı baskısı oluşursa, Osmo’nun tekrar 0.80 dolar seviyelerini hedefleyebileceği düşünülebilir. Yani, 0.50 dolar seviyesinde bir destek oluşturulabilirse, 0.80 dolar hedefine doğru bir yükseliş hareketi daha izletebilir. Fiyat tam satış bölgesinden bir tepki alıp düşüşe geçmiş. Fiyat yüksek zaman diliminde 0.6807’yi geçip mum kapatmadığı sürece yükselişine devam edebilir diyemeyiz.

Aşağıda ilk tepki alabileceği ve yükselebileceği bölge gapin altında bulunan 0.3944 bölgesi. Bir tepki gelecekse bu bölgeden tepki alması kuvvetle muhtemel.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir