Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.914
% 1.14
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.914
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Ünlü Analistten Bitcoin Yorumu! “Boğa Geliyor”

Ünlü Analistten Bitcoin Yorumu! "Boğa Geliyor

Son zamanlarda yaşanan büyük yükselişler sonrası gözler Bitcoin’e çevrildi. Yatırımcılar son yükselişlerin bir boğa sinyali olup olmadığını merak ediyor. Konu ile ilgili ünlü analistten açıklama geldi.

Dikkatinizi Çekebilir: Çin’de 300 Milyon Dolarlık Kripto Dolandırıcılığı!

FED’in faiz kararı sonrasında Glassnode‘un kurucu ortağı Yann Allemann, BTC için olumlu bir yükseliş yorumunda bulundu. Allemann, Bitcoin’deki fiyat hareketlerini ölçmek için kullanılan göreceli güç endeksi (RSI) adlı momentum göstergesinin yükseliş sinyali verdiğini belirtti ve bu durumun Bitcoin’in yakın zamanda daha da yükselebileceğine işaret ettiğini ifade etti.

RSI‘nin, 2019 ortasında ve 2020 sonunda yaşanan boğa rallilerinin FOMO (kaçırma korkusu) aşamasına işaret eden kritik eşik olan 70’in üzerine çıktığını vurgulayan Allemann, bu seviyenin genellikle aşırı alım durumunu ve yaklaşmakta olan düşüş eğiliminin sinyalini temsil ettiğini belirtti. Ancak BTC‘nin uzun vadeli görünümünde 70’in üzerinde bir RSI‘nin, yükseliş momentumunun güçlü olduğunu ve varlığın 2019 ve 2020’deki rallilere benzer şekilde önümüzdeki haftalarda yükselişe devam edebileceğini gösterdiğini ekledi.

Allemann’ın değerlendirmesi şu şekilde: “Bitcoin’de momentum güçlü! Bu da BTC‘nin yakında daha da yükselebileceğini gösteriyor. Tarihsel olarak bakıldığında, 70’in üzerindeki RSI, Bitcoin’deki momentumun güçlü olduğunu ve BTC‘nin güçlü bir şekilde yükseldiğini gösteriyor. Şimdi yine RSI’ın 70’in üzerinde olduğu bir durumdayız.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir