Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.586
% 0.91
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.586
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Optimism, Dördüncü Airdrop Dağıtımını Gerçekleştirdi!

Optimism, Dördüncü Airdrop Dağıtımını Gerçekleştirdi!

Optimism (OP), dün akşam saatlerinde yaptığı paylaşımda dördüncü airdrop dağıtımının gerçekleştiğini sürpriz şekilde açıkladı. İşte detaylar!


Optimism hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için buraya tıklayarak “Optimism (OP) Nedir?” başlıklı yazımıza göz atabilirsiniz!


Cüzdanlara 10 Milyondan Fazla OP Dağıtıldı!

Optimism, dün akşam saatlerinde yaptığı paylaşımla kullanıcılarını güldürmeyi başardı. Katman-2 ağı Optimism, kullanıcılarına, dördüncü airdrop dağıtımının gerçekleştiğini duyurdu.

Dağıtım 22 binden fazla cüzdana yapılan 10 milyonu geçen OP dağıtımını içeriyor. Bu miktar ise yaklaşık 41 milyon dolar değerine tekabül ediyor.

Airdrop, son bir yıl içinde Optimism ağı üzerinde üretkenlik gösteren sanatçılara, üretkenliklerinin ödülü olarak, “Büyük bir toplumun sanatçılara ihtiyacı vardır.” başlığı altında gerçekleşti.

Ek olarak yapılan açıklamada, Optimism’in Superchain üzerindeki ilk airdrop etkinliği olduğu belirtildi.

Sürpriz Dağıtımı Kaçıranlara da Değinildi!

Yapılan paylaşımda, gerçekleşen dördüncü airdrop etkinliğini kaçıran kullanıcılara da değinildi. Optimism ekibi, Superchain boyunca dağıtımların gerçekleşeceğini ve gelecekteki airdrop etkinlikleri için 560 milyon OP kaldığını paylaştı.


Siz de buraya tıklayarak ödül kazanıp kazanmadığınızı kontrol edebilir, ödülleri toplayabilirsiniz!


Son dönemlerde popülerliğini koruyan OP, dün X’in resmi hesabından yapılan “Optimism (İyimserlik) her zaman kazanır.” paylaşımı ve akşam saatlerinde gelen sürpriz airdrop haberi ile birlikte 4.2 $ seviyesine kadar çıkmayı başardı. Yazının yazıldığı sırada ise 3.7 $ seviyesinde işlem görüyor.

Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir