Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.913
% 1.55
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.913
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Circle, TRON Blok Zincirindeki USDC Desteğini Sonlandırıyor!

Circle, TRON blok zincirindeki USDC desteğini sonlandırıyor!

Circle, Çarşamba günü TRON ağındaki USDC desteğini aşamalı olarak kaldıracağını duyurdu ve hemen blok zincirindeki USDC basım hizmetlerini sonlandırdı.

Şirketin açıklamasına göre, “Risk yönetim çerçevemiz kapsamında, Circle sürekli olarak USDC’nin desteklendiği tüm blok zincirlerinin uygunluğunu değerlendiriyor” denildi ve TRON’a desteğin kaldırılma kararının, iş organizasyonunu, uyumu ve diğer işlevleri içeren “kurumsal geniş kapsamlı bir yaklaşımı” izlediği belirtildi.

İlginizi Çekebilir : Ripple ‘dan Yeni Banka Ortaklığı İddiası

“Bu adım, USDC’nin güvenilir, şeffaf ve güvenli kalmasını sağlama çabalarımızla uyumlu,” diye devam etti Circle.

Şirket, Circle Mint kullanıcılarının Şubat 2025’e kadar USDC’lerini diğer blok zinciri ağlarına aktarmalarına yardımcı olacağını belirtti. Ayrıca, müşterilerinin USDC varlıklarını fiat para birimiyle Circle üzerinden bozdurabileceklerini de açıkladılar. Perakende USDC sahipleri ve Circle dışındaki kullanıcılar, varlıklarını temin etmek veya transfer etmek için perakende ticaret platformlarına yönlendirildi.

Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olmak ve ayrıcalıklara erişmek için, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir