Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.953
% 0.76
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.953
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

GLM Fiyat Analizi

Kripto para piyasası ETF aktivitesi ve Bitcoin‘in 50 bin dolar bandını aşmasının ardından toparlandı. Bitcoin’in yatay seyri altcoinlerin yükselmesi için bir fırsat sunuyor. Ciddi bir yükseliş gösteren coinlerden biri de GLM oldu. GLM dün yüzde 42‘nin üzerinde yükselirken bugün de yüzde 5 yükselerek çıkışını sürdürdü. GLM için hangi seviyeleri takip etmeliyiz? Direnç ve destek seviyeleri neler? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Binance, Binance Launchpool ‘da Portal (PORTAL) Listeleyecek!


GLM Coin Fiyat Analizi

GLM Fiyat Analizi

GLM Coin sadece bir günde fiyatını neredeyse ikiye katladı. İki günden beri yükseliyor ve yolculuğuna devam ediyor. TradingView verilerine göre şu anda 0.37 $ ‘dan işlem görüyor ve %5‘ten fazla arttı.

GLM için destek seviyesi 0.26 $ ve direnç 0.47 $ ‘dır.

Bitcoin‘in 51.000 doları aşması ve piyasaya akan parayla birlikte altcoinler yükselişe geçti. Ancak piyasadaki olası kötü bir veri de başta Bitcoin olmak üzere tüm kripto paralarda düşüşlere yol açabilir.

Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir