Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.425
% 0.11
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.425
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Opera Crypto Browser’a MetaMask Desteği Eklendi

Opera, Web3 odaklı web tarayıcısı Crypto Browser için yeni özellikler ekleyerek önemli bir yükseltme gerçekleştirdi.

2022 yılının Ocak ayında başlatılan Opera Crypto Browser, geleneksel Web2 tarayıcısıyla birlikte çalışıyor. Yeni güncelleme ile gelen cüzdan desteğinin yanı sıra, en son sektör haberleri, fiyatları ve piyasa duyarlılığı gibi konuları içeren özel bir erişim noktası olarak da görev yapıyor.

Opera Crypto Browser, Merge Öncesi Güncellendi

dApp’lerle çalışmak üzere oluşturulmuş Web3 odaklı bir tarayıcı olan Opera Crypto Browser artık MetaMask gibi üçüncü taraf cüzdanları destekliyor.

Crypto Browser için getirilen üçüncü taraf cüzdan desteği, Ethereum ağındaki önemli güncelleme olarak nitelendirilen ve bu hafta gerçekleşmesi beklenen Merge yükseltmesi öncesinde geldi.

Merge’ün kripto tarihindeki en önemli teknolojik güncelleme olduğunu belirten Opera Kripto Ekosistem Lideri Susie Batt, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Bu değişime gerçekten hazır olan tek tarayıcı ve web kullanıcılarına Web3’ü güvenli bir ortamda denemeleri için ihtiyaç duydukları tüm araçları sunan tek tarayıcı Opera Crypto Browser”

Opera Crypto Browser’ın mobil versiyonu şu anda Bitcoin, Ethereum, Polygon, BNB Chain, Celo, FIO, Near ve Nervos Blockchain’lerini ve ilgili token’ları destekliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir