Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.169
% 1.26
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.169
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Fidelity Bireysellere Bitcoin Hizmeti Verecek

Varlık yönetim devi Fidelity, iddialara göre kripto varlıklarda hizmetini derinleştirmek için girişimde bulunacak.

Çıkan son iddialara göre varlık yönetim devi Fidelity, bireysel kullanıcılarına Bitcoin hizmeti sunup sunmamayı değerlendiriyor.

Fidelity’den Bitcoin Hizmeti Hamlesi

The Wall Street Journal‘ın aktardığına göre şirket, bireysel yatırımcılarının şirketin ticaret platformu aracılığıyla Bitcoin’e erişimine olanak sunacak bir proje üzerinde çalışıyor.

The Wall Street Journal‘ın bildirdiğine göre, 34,4 milyondan fazla bireysel yatırımcı hesabını yöneten ve dünyanın en büyük fon yöneticilerinden biri olan Boston merkezli yatırım devi Fidelity, Bitcoin’i bireysel yatırımcılarına sunup sunmamayı değerlendiriyor. İddialar ile birlikte piyasanın dikkatini çeken şirket, henüz bu konu hakkında müşterilerine bir açıklama yapmış değil.

Öte yandan Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz ise New York’un SALT forumunda, şirketin planları hakkında söylentileri duyduğunu söyledi ve konu hakkında şunları söyledi:

“Bir kuş bana, Fidelity’nin bireysel müşterileri için çok yakında kripto hizmeti söyledi. Umarım o kuş haklıdır”

Fidelity özelindeki bu iddialar piyasada dikkatleri şirketin üzerine çekti ancak şirketten konu hakkında henüz bir açıklama gelmedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir