Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.150
% 3.87
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.150
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Web3 Platformu, 25 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Web3 geliştirici platformu Fleek, Ekim ayında Polychain Capital liderliğinde 25 milyon dolarlık Seri A turunu tamamladı.

2018 yılında kurulan Fleek’in iş modeli birkaç yenilemeden geçti. 2020 yılında Terminal’den Fleek’e dönüşen şirket, kullanıcılara dosya paylaşım protokolü InterPlanetary File System (IPFS) üzerinde web siteleri ve uygulamalar oluşturmanın, dağıtmanın ve barındırmanın kolay bir yolunu sunuyor.

Web3 Platformuna 25 Milyon Dolarlık Yatırım

Web3 geliştirici platformu Fleek, Polychain Capital liderliğinde 25 milyon dolarlık Seri A artışını kapattı.

Bir şirket açıklamasına göre Digital Currency Group, North Island Ventures ve Coinbase Ventures da tura katılan yatırımcılar arasında yer alıyor. Girişim daha önce tohum finansmanı olarak 5 milyon dolar toplamıştı.

Fleek şimdi çeşitli web3 protokollerinde barındırma ve depolama hizmetleri sunuyor. Platform şu anda bu hizmetleri sağlamak için AWS ve Cloudflare gibi web2 sağlayıcılarından yararlanıyor.

Fonlar, Fleek Network’ü ve yeni Fleek platformunu geliştirmek için kullanılacak. Fonların bir kısmının ekibi genişletmek ve topluluğu büyütmek için de kullanılacağı belirtildi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir