Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.346
% 4.52
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.346
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

OpenSea, Yeni NFT Pazar Yeri İle Kullanıcıları İkiye Böldü

OpenSea NFT Pazar

NFT pazar yeri OpenSea, kullanıcılarını rakiplerinden geri çekme amacıyla piyasaya sürdüğü OpenSea Pro karışık tepkilere neden oldu.

Dünyanın önde gelen NFT platformlarından biri olan OpenSea, 4 Nisan tarihinde yeni gelişmiş NFT pazar yeri OpenSea Pro hizmetini piyasaya sürdü.

Birçok kişi, yeni platformun özellikleri ve araçları nedeniyle oldukça heyecanlandı ve OpenSea’yi tebrik etti. Ancak bazıları, platformun artık daha çok ticaret araçlarına benzediğini ve sanat ve sanatçılarla ilgili olması gerektiğini savundu. Bazı topluluk üyeleri ise NFT pazaryeri savaşlarının nereye gideceğine dair beklentilerini dile getirdi.

OpenSea, daha deneyimli NFT koleksiyoncularına hitap etmeyi ve deneyimlerini geliştirmeyi amaçladı. Gem, tüccarların farklı pazar yerlerinde ve çeşitli koleksiyonlarda NFT’leri tek bir işlemle satın almalarına olanak tanıyarak gerekli gaz ücretlerini düşürdü.

Bazıları bu hamlenin, OpenSea’nin rakibi Blur’a karşı verilen bir yanıt olduğuna inanıyor. Özellikle Blur platformunun 18 Şubat günü OpenSea’nin günlük ETH işlem hacmini aşması ile iki platform arasındaki kullanıcı kapma yarışı sürüyor.

Pazar yeri, ücretlerini düşürmek ve Blur’a kaptırdığı kullanıcılarını geri kazanmak için yaratıcılara daha fazla kazanç sağlamak gibi başka stratejiler de uyguladı.

Bu gelişmeler gösteriyor ki NFT pazaryeri savaşları henüz bitmiş değil ve bu alanda birçok değişiklik ve yenilik yaşanabilir.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir