Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.991
% 1.05
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.991
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

İsveç Merkezli Platfrom, Kripto Hizmeti Sunmaya Hazırlanıyor

İsveç

İsveç merkezli finans hizmeti PostFinance, yeni bir ortaklık ile müşterilerine Kripto ticareti hizmeti sunmaya hazırlanıyor.

Geleneksel firmaların kripto ekosistemine giriş adımları hız kesmeden sürüyor. İsviçre’nin ulusal posta hizmeti Swiss Post’un finansal hizmetler birimi olan PostFinance, yerel kripto para bankası Sygnum ile ortaklık kurarak müşterilerine kripto para ticareti ve depolama hizmetleri sunmaya hazırlanıyor.

Sygnum’un düzenlenmiş dijital varlık bankacılığı hizmetleri aracılığıyla, PostFinance müşterileri Bitcoin ve Ether gibi başlıca kripto para birimlerini satın alabilecek, depolayabilecek ve satabilecekler. Sygnum aynı zamanda stake etme gibi gelir getirici hizmetler de sunuyor.

İsveç Merkezli Platfrom PostFinance’nin baş yatırım yetkilisi Philipp Merkt, kripto para birimlerine ilginin artması nedeniyle müşterilerinin bu pazara erişmek istediğini belirtti. Şirketin kripto yanlısı duruşuyla bilindiği ve 2021’de fiziksel pullarla bağlantılı dijital koleksiyonlar çıkardığı da hatırlatıldı.

“Dijital varlıklar finans dünyasının ayrılmaz bir parçası haline geldi ve müşterilerimiz bu pazara güvenilir ana bankaları olan PostFinance’den erişmek istiyor.”

Bu duyuru, Swiss Post’un yapay zeka teknolojisiyle entegre edilmiş fiziksel ve değiştirilemez token versiyonlarını içeren yeni bir kripto pulu olan Crypto Stamp 3.0’ın lansmanından kısa bir süre sonra geldi. Swiss Post’un yeni kripto pulunun 2 Mayıs 2023 tarihinde satışa sunulması planlanıyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir