Kriptolar:
30253
Bitcoin:
$66.081
% 0.00
BTC Dominasyonu:
%54.0
% 0.46
Piyasa Değeri:
$2.41 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 66.081
BTC Dominasyonu:
% 54.0
Piyasa Değeri:
$2.41 T

Onchain Analizi: Bitcoin Yeni Talep Dalgası ile Yükselir mi?

Onchain Analizi Bitcoin ETF

Onchain Analizi: Bitcoin Yeni Talep Dalgası ile Yükselir mi? Son 24 saat içinde Bitcoin’in fiyatı yaklaşık %4 arttı ve yeniden 70.000 doların üzerine çıktı. Bu yükselişin ana sebeplerinden biri, geçen hafta yaklaşık 1.2 milyar dolarlık net girişlerle güçlü ETF talebi oldu. Son fiyat artışı, kısa vadeli BTC sahiplerinin sağlıklı bir karlılık seviyesini geri kazanmalarını sağladı. Bu durum, yatırımcı duyarlılığındaki bir kırılma riskini azaltarak, yükseliş trendinden düşüş trendine geçiş olasılığını düşürüyor.

Onchain Analizi: Bitcoin
Kaynak: CryptoQuantCryptoQuant

Son yükselişe rağmen, Bitcoin’in bir süre daha 60.000 ila 70.000 dolar aralığında konsolide olması daha olası görünüyor. Bu durum, piyasaya büyük bir sermaye girişine neden olacak önemli makroekonomik teşviklerin eksikliği ve önceki döngülerde görülen aşırı coşku aşamasına geçişin engellenmesi nedeniyle meydana geliyor.

Dikkatinizi çekebilir: 2 Pizza için 10 bin Bitcoin!2 Pizza için 10 bin Bitcoin!

Bu hafta ekonomik takvim nispeten zayıf, bu da son ABD enflasyon verileriyle ilgili hala olumlu olan mevcut duyarlılık göz önüne alındığında olumlu bir durum. Ancak, kötü ekonomik veriler nedeniyle riskten kaçınma duyarlılığına geçiş, fiyatların tekrar 60.000 dolar aralığına gerilemesine neden olabilir.

Konsolidasyon döneminin beklenmesine rağmen, yeni bir talep dalgasının işaretleri ortaya çıkıyor. Bir sonraki rallinin beklenenden daha erken başlayabileceği olasılığı artıyor, bu da Bitcoin’in fiyatında yakın gelecekte daha fazla yukarı yönlü momentum görebileceğimiz anlamına geliyor.

Sonuç olarak, Onchain Analizi: Bitcoin yeni ATHları görmek için bu bu talep dalgasını kullanabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Onchain Analizi: Bitcoin Yeni Talep Dalgası ile Yükselir mi?” te bir düşünce

  1. Pingback: Gate.HK Kripto Para Borsası Hong Kong'da Kapanıyor!

  2. Pingback: Algorand Vakfı, Rakip Kripto Ağlarına Karşı Cesur Bir Reklam Kampanyası Başlattı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir