Kriptolar:
30253
Bitcoin:
$66.273
% 0.23
BTC Dominasyonu:
%54.0
% 0.46
Piyasa Değeri:
$2.41 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 66.273
BTC Dominasyonu:
% 54.0
Piyasa Değeri:
$2.41 T

Gate.HK Kripto Para Borsası Hong Kong’da Kapanıyor!

Gate.HK

Gate.HK, küresel kripto para borsası Gate.io’nun Hong Kong kolu, kapanma sürecinde ve bölgede kripto ticaret platformu işini yürütmek için listeye alınmadı. Bu, şirket tarafından Çarşamba günü yapılan bir açıklamada ifade edildi. Hizmete Mayıs 2023’te başladı ve Şubat ayında Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu’ndan (SFC) onay için başvurdu ancak hizmet 22 Mayıs’ta başvurusunu geri çekti.

Acil Kullanıcı İşlemi Gerekiyor

Aynı açıklamada Gate.HK, kullanıcılarından fonlarını 28 Ağustos’a kadar çekmelerini istedi ve mevcut web sitesinin büyük bir revizyona tabi tutulacağını belirtti. Ayrıca bugünden itibaren gelecekteki kullanıcı kaydı ve mevduatları sonlandıracağını duyurdu. Yerel yasalar gereği Bitcoin, Ether, Bitcoin Cash, Litecoin, Solana, Polkadot, Polygon, Uniswap ve USDT gibi yüksek dolaşımda olan tüm token’lar 28 Mayıs’tan önce platformdan kaldırılacak.

“Gate.HK belirtilen revizyonu aktif olarak sürdürüyor” dedi şirket. “Gelecekte, ilgili lisansları aldığımızda Hong Kong’daki işimizi sürdüreceğiz ve sanal varlık ortamını geliştirmeye devam edeceğiz.”

Gelecek Planları ve Düzenleyici Uyumluluk

Şimdilik, Gate, ülkedeki mevcut zorlu ekonomik durum nedeniyle kapalı kalmaya devam ediyor. HK şu anda Hong Kong pazarında faaliyet gösteriyor ancak gerekli lisansları aldıktan sonra pazara yeniden girmeyi planladığını belirtti. Başvuru geri çekme gerekçeleri SFC tarafından açıklanmadı ve Gate de bu konuda herhangi bir bilgi vermedi. Bu teklif, kullanıcıları için güvenli ticaret uygulamalarına saygı duyan bölgesel hukuk sistemlerine uygun daha büyük bir planın parçasını oluşturuyor.

Gerçekten de, SFC’nin resmi web sitesinde geri çekilmenin gerçekleştiği belirtilmiş, bu da Gate’in Hong Kong pazarına yönelik stratejisinde büyük bir değişiklik olduğunu göstermektedir.


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir