Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.790
% 2.22
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.790
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

OKB’de Sıra Dışı Fiyat Hareketliliği Sonrası, OKX CEO’sundan Açıklama!

OKX‘in yerel token’ı OKB’de meydana gelen sıra dışı fiyat hareketliliği sonrası borsanın CEO’sundan önemli bir açıklama geldi.

Bitcoin fiyatı 39.000$ seviyelerinin altına düşerken,OKX’in yerel token’ı OKB’de meydana gelen fiyat hareketliliği dikkatlerden kaçmadı.

OKB, sadece 3 dakika içinde 51.73 dolardan 25.10 dolara kadar geriledi. Bu ani düşüş, OKB yatırımcılarında panik havası yaratırken, fiyat hızlı bir şekilde tekrar yükseldi ve 3 dakika içinde 49 dolara kadar çıktı. Ve yazının yazıldığı zaman itibariyle 45.93$ seviyelerinden işlem görüyor.

OKB

Bazı kripto yatırımcıları, bu düşüşün büyük yatırımcıların etkisiyle gerçekleşen bir manipülasyon olduğunu ve bu sayede büyük kazançlar elde edildiğini iddia ederken, bazı yatırımcılar da düşüşün, büyük satışlarla birlikte gerçekleştiği ve ardından hızlı bir alımın geldiği kanısındalar.

OKB hakkındaki söylentilerin yoğunlaştığı bir dönemde, OKX’in CEO’su Star, durumu açıklığa kavuşturmak üzere bir açıklama yaptı. Star, ekibin OKB’deki fiyat oynaklığını detaylı bir şekilde incelediğini ve elde edilen sonuçları kripto ekosistemi ile şeffaf bir şekilde paylaşacaklarını belirtti. Bu açıklama, piyasada yaşanan belirsizliği gidermeye yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Bitcoin 39.000$ Seviyesi Altına Geriledi! Düşüş Devam Edecek Mi?

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir