Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.775
% 1.26
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.775
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

OKB Coin (OKB) Nedir ?

OKB Token Nedir

OKB Coin (OKB) Nedir? OKB coin, Dünya sıralamasında iyi bir edinmiş kripto para borsası olan OKX tarafından piyasaya sürülen, çeşitli kullanım alanlarına sahip bir küresel hizmet tokenidir.

Bu makalemizde Coinmuhendisi.com  olarak OKB Coin’i inceliyeceğiz. Bununla birlikte araştırılan OKX nedir, OKB Coin (OKB) nedir, ne işe yarar, nasıl alınır gibi sorular başta olmak üzere daha birçok soruları yanıtlamış olacağız. Şimdi gelin birlikte BNB ve GT gibi bir borsa tokeni olan bu kripto parayı inceleyelim.

OKX Nedir?

OKB Coin’i detaylıca incelemeye başlamadan önce OKX borsasını incelememizde fayda var. Bilmeyenlerimiz için OKX, gelişmiş finansal teklifleri bulunan yenilikçi bir kripto para borsasıdır. Dünya çapında 180’den fazla bölgede milyonlarca kullanıcıya hizmet vermektedir.

Dikkatinizi Çekebilir : OKX Borsası Kayıt İşlemleri Ve Kullanım Detayları!

Platform, kullanıcılarına son teknoloji kripto alım satım deneyimi ve kazanç hizmetleri sunmaya çalışmaktadır. Kullanıcılar OKX borsası aracılığıyla marjin türev ve spot ticareti yapabilmektedir.

Üstelik, Web3 cüzdanı sayesinde DeFi ürünlerine erişim sağlama gibi birçok avantaja da sahiptir. Platform dApp’lerden NFT’lere pek çok öğeyi kapsamaktadır.

OKB Coin (OKB) Nedir?

OKB Coin, OKX ve OK Blockchain tarafından ortak anlaşma ile piyasaya sürülen küresel bir hizmet tokenidir. OKX, dünyada en çok kullanılan kripto borsaları arasında yer almaktadır. Bu bağlamda, şu anda likiditede üçüncü, ticaret hacmi konusunda dördüncü sırada yer almaktadır.

OKX birçok yönden dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’nin özelliklerine benzemektedir.

OKB’nin kullanım amacı, borsa üzerinde çeşitli hizmetlere erişim sağlamaktır. Varlık, mevcut olarak OK Blockchain ve Ethereum üzerinde bulunmaktadır.

OKB Coin (OKB) Nasıl Çalışır?

OKB Coin (OKB) Nedir? Nasıl Çalışır?

OKB açık kaynak kodlu değildir ve bu nedenle analiz edilmesi mümkün değildir.

Organizasyon açısından, OKB’nin geliştirilme sistemi merkezidir ve halka açık olmayan bir kişinin önderliğinde geliştirilmektedir. OKB ağının çalıştırıldığı konsensüsün adı Not Mineable, (Kazılamaz) temel algoritması ise NONE (YOK) olarak adlandırılmaktadır.

OKB bir ERC-20 tokenidir. Bu, Binance Coin’e (BNB) çok benzeyen yardımcı program tokeni olduğu anlamına tekabül ediyor. Fakat OKB, OK Blockchain Foundation tarafından piyasaya sürülmüş ve OKX tarafından benimsenmiştir.

OKX’de OKB Coin’i saklamak için özel cüzdan vardır. Ancak OKB, Trust Wallet, MyEtherWallet, Ledger ve Trezor donanım cüzdanlarıda dahil olmak üzere kendi zincirine geçene kadar herhangi bir ERC-20 uyumlu kripto para cüzdanında muhafaza edilebilir.

OKB Coin (OKB) Avantajları Nelerdir?

OKB coin sayesinde kullanıcılar kripto para alım satım ücretlerini hesaplamak ve ödemek işlevlerini kullanabilirler.

Bununla birlikte OKB Coin hold edenlere platformda oylama ve yönetime erişim hakları sunulmaktadır. OKB’ye değer kazandırmak ve dijital madeni para sahipleri için daha cezbedici hale getirmek için OKX, üç ayda bir periyodik olarak coin yakımı gerçekleştirmektedir.

OKB Coin (OKB) Kurucuları Kimlerdir?

OKB KURUCUSU KİMDİR?

İlk günden beri OKX CEO’su olan Jay Hao, hâlâ daha aynı pozisyonda yer alıyor. Hao kariyeri boyunca mühendislik ve teknoloji konularına odaklandı. Video yayınları ve mobil oyun alanlarında blok zinciri tabanlı uygulamalara öncelik verdi. OKX borsası öncesinde, yarı iletken sektöründe yirmi yıllık tecrübeye sahipti.

Yönetimde bulunan diğer isim Mingxing “Star” Xu. 2013 senesinde Çin’de OKCoin’i kurdu ve sektörde büyük bir ünvana kavuştu. 2017’de Xu, ayrı bir tüzel kişilik altında faaliyet gösteren Malta merkeziyetli OKX borsasını kurdu. Günümüzde Xu, OK Group’un CEO’su konumunda bulunmaktadır.

OKB Coin (OKB) Partnerleri Kimlerdir?

Partner kısmını incelediğimizde sitelerinde bu bilgilere yer vermediklerini görüyoruz. Fakat detaylı araştırmalarımız sonucunda Güneydoğu Asya, Hollanda gibi ülkelerden pek çok büyüklü küçüklü firmanın, yatırım şirketinin kendileriyle birlikte çalıştığını görüyoruz.

Yatırımcı sayısının fazla olması beraberinde yüksek fonuda sağlayacaktır. Bu da kritik hatalar yapılmadığı sürece borsanın uzun süre bizimle birlikte olacağı düşüncesine vardırdı.

OKB Coin (OKB) Yol Haritası Nasıldır?

OKB Coin’in resmi twitter hesabından 27 Mart 2023 tarihinde hedefleri ile alakalı bir paylaşımda bulunmuşlar. Detaylarına baktığımız zaman:

1- OKX her zaman 1. katman teknolojisinin sınırlarını zorlamaya, temel teknolojiyi sürekli geliştirmeye ve 1. katman ekosistemiyle genişletmeye hevesli olmuştur.

2- OKX, OKBC ile CeFi ve DeFi’yi birbirine bağlayarak Ethereum ekosistemine yenilikçi ölçeklendirme çözümleri getirmeyi umuyor.

3- OKX’in OKB Chain’i tanıtması, şirketin blok zinciri endüstrisinde lider olmaya ve merkezi olmayan ve erişilebilir bir web3 için yolu açmaya kararlı olduğunu gösteriyor.

4- Şirket, blok zinciri endüstrisindeki gelişimi ilerletmeye kendini adamıştır; bu amaçla, kullanıcılara kolaylaştırılmış ve sezgisel bir web3 deneyimi sağlamak için OKTC ve OKBC’nin avantajlarını entegre etmeyi planlıyor.

OKB Coin (OKB) Tokenomiki Nasıldır?

OKB TOKENOMİC

  • Kullanıcılar: %60
  • Takım: %20
  • Vakfın faaliyetleri: %10
  • İlk yatırımcılar: %10

 

OKB Coin (OKB) Nasıl Satın Alınabilir?

Kripto borsalarının çoğunda listeli olan OKB Coin (OKB)’yi OKXGate.io, gibi ünlü borsalardan alabilirsiniz.

OKB coin için anlık Coinmarketcap verileri:

Coinmuhendisi olarak OKX Türkiye Yetkilisi ile sizler için röportaj gerçekleştirmiştik. Sizler Paramuhendisi Youtube kanalımızdan ilgili içeriği ulaşarak detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

OKB Coin (OKB) Nedir ?” te bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir