Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.882
% 1.36
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.882
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

OANDA Birleşik Krallıkta Faaliyete Geçiyor!

oanda birleşik krallık

OANDA, Birleşik Krallık’ta kripto ticaret platformunu hayata geçiriyor ve bu hamle, geçen yıl FCA’ya kayıtlı olan Coinpass’ın çoğunluk hissesinin satın alınmasıyla gerçekleşiyor. Platform Bitcoin, Ethereum ve XRP gibi popüler kripto para birimlerinin de aralarında bulunduğu 63’ten fazla kripto para birimi çiftinde alım satım imkanı sunacak.

OANDA Crypto, küresel aracı kurumun Birleşik Krallık merkezli kripto ticaret platformu olacak ve geçen yıl yapılan Coinpass satın almasının ardından FCA kaydıyla birlikte faaliyet gösterecek. ABD kökenli forex devi OANDA, İngiltere’de Finansal Davranış Otoritesi (FCA) tarafından kayıtlı olan Londra merkezli OANDA Crypto adlı yeni bir kripto para birimi ticaret platformunu resmen duyurdu.

Birleşik Krallığa Atılan İlk Adım

Geçen yıl FCA kayıtlı kripto şirketi Coinpass’ın çoğunluk hissesinin satın alınması, OANDA‘nın kripto ticareti alanındaki yeni adımının bir özeti niteliğinde. Bu yeni platform, Bitcoin, Ether ve Ripple gibi 63’ten fazla kripto para birimi çiftinde alım satım imkanı sunacak ve yıl boyunca daha fazla coin ve özellik ekleyerek genişleme planları yapıyor.

OANDA’nın dijital varlıklar başkanı Lucian Lauerman, bazı kripto odaklı şirketlerin ABD ve diğer sıkı düzenlemelere tabi yargı bölgelerinden kaçınma eğiliminde olmasına rağmen, bu durumun OANDA için çekici bir özellik olduğunu belirtti.

Lauerman, bir röportajında;

“Birleşik Krallık’ta yüksek düzeyde katılım var ve bu katılım çok iyi eğitimli ve aktif bir pazar halindedir. Kripto söz konusu olduğunda Birleşik Krallık’taki fırsatla ilgili hoşumuza giden şey, bunun geleneksel olarak faaliyet gösterdiğimiz pazarlarla daha uyumlu hale gelmesiydi. Düzenleyici çıta biraz daha yüksek olarak belirlendi.” cümlelerini kullandı.

OANDA, zaten ABD’de kripto para sunan Paxos ile bir ortaklık yaparak New York Eyaleti Finansal Hizmetler Departmanı tarafından düzenlenen bir şekilde faaliyet gösteriyor. Ayrıca, OANDA, Polonyalı komisyoncu Dom Maklerski TMS Brokers SA’yı satın alarak anakara Avrupa operasyonlarını Malta’dan Polonya’daki Varşova’ya kadar yeniden odakladı ve OANDA TMS olarak yeniden markaladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir