Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.974
% 1.58
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.974
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ripple ‘da Teknik Analiz Neyi Gösteriyor ?

Ripple ‘ın geçmiş grafiklerine göz atarak, bugün sizler için XRP‘nin teknik analizini  inceleyeceğiz.

Son zamanlarda kripto para piyasasında genel olarak olumlu bir hava hakimken, Ripple (XRP) diğer kripto paralara göre belirgin bir yükseliş sergileyememiş gibi görünüyor. Bu durum, XRP yatırımcılarını endişelendiriyor ve sosyal medya platformlarında bu konuda yapılan paylaşımlar da bunu doğruluyor. Ancak, son günlerde yaşanan fiyat hareketleri, XRP için olumlu sinyaller sunuyor gibi görünüyor.

Grafik analizi yapıldığında, XRP’nin belirli formasyonlar oluşturduğu ve bu formasyonların yatırımcıları memnun edecek nitelikte olduğu görülüyor. Bu formasyonlar, gelecekte XRP’nin fiyatında artış görebileceğine dair umut verici işaretler sunuyor.

Ancak, teknik analiz yanı sıra temel faktörlerin de XRP’nin fiyatını etkileyebileceği unutulmamalıdır. Eğer bu olumlu formasyonlar desteklenirse ve güçlü bir haber akışıyla birleşirse, XRP’nin fiyatında daha da yükselişler görebiliriz. Örneğin, Ripple protokolünü kullanan kurumsal işbirlikleri gibi haberler, XRP’nin fiyatını olumlu yönde etkileyebilir.

İlginizi Çekebilir : MicroStrategy 3.000 Bitcoin Daha Satın Aldı.

Ripple 'da Teknik Analiz Neyi Gösteriyor ?

Ripple’ın saatlik mum grafiğini incelediğimizde, çanak kulp formasyonu oluşturduğu gözlemleniyor. Özellikle 0.52 dolar seviyesinde güçlü bir destek noktası oluşmuş durumda ve burada bir ikili dip oluşması durumunda 0.58 dolar seviyelerine doğru bir hareketlenme yaşanabilir. Ancak, daha sonra 0.58 dolar seviyesinde satıcı baskısının yoğun olduğu görülüyor. Bu seviyenin destek olarak korunması durumunda, Ripple’ın 0.70 dolar seviyelerine kadar bir yükseliş yaşaması şaşırtıcı olmayabilir.

Ancak, başka bir perspektiften bakıldığında, 0.52 dolar desteğinin aşağı yönlü kırılması durumunda çanak kulp formasyonunun iptal olabileceğini düşünüyoruz. Çünkü 0.50 dolar seviyelerinde belirgin bir destek bölgesi bulunmuyor. Bu nedenle, 0.52 dolar seviyesindeki alıcı baskısının önemi ve bu seviyenin korunmasıyla ilgili yaşanacak gelişmeler, Ripple için önem arz ediyor.

Sonuç olarak, önümüzdeki günlerde Ripple’ın fiyat hareketlerinde belirleyici olması beklenen faktörler arasında 0.52 dolar seviyesindeki destek ve alıcı baskısının davranışı yer alıyor. Bu seviyenin korunması veya kırılması, Ripple’ın kısa vadeli performansını belirleyebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir