Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.652
% 1.35
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.652
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Morgan Stanley; ”ETF Onayı potansiyel bir paradigma değişikliğidir” !

Morgan Stanley dijital bölüm başkanı Andrew Peel, 15 yıl önce Bitcoin bir internet forumunda ortaya çıkan bir fikirdi. Stablecoin hacimleri PayPal ve Visa gibi ödeme ağlarına rakip olduğundan, Bitcoin’in Wall Street tarafından spot Bitcoin ETF’leri şeklinde benimsenmesi, “dijital varlıkların küresel algısı ve kullanımında potansiyel bir paradigma değişikliğine” işaret edebilir, dedi.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Peel, yatırımcılara gönderdiği bir notta, küresel döviz rezerv bakiyelerinin %60’ının dolar cinsinden tutulması nedeniyle ABD dolarının dünyanın rezerv para birimi olarak mevcut hakimiyetine yönelik mevcut tehditlere ilişkin genel bir bakış sundu. Karşılaştırıldığında, Çin’in yuanı, ülkenin dış ticaretini artırma yönündeki son çabalarına rağmen bu bakiyelerin yalnızca %2,5’ini oluşturuyor.

Bununla beraber, Bitcoin’in dünya çapında “dikkate değer” benimsenmesi de dahil olmak üzere çeşitli “dolarsızlaştırma” tehditleri doların zirvedeki yerini aşındırabilir, diye yazan Peel, dünya çapında 100 milyon kişinin bu kripto para birimini elinde bulundurduğunu belirtti.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Bununla birlikte Morgan Stanley bölüm başkanı Peel, stabilcoin ticaret hacminin son yıllarda Visa ve PayPal gibi geleneksel dijital takas merkezlerine rakip olduğunu belirtti ayrıca stablecoin’ler kriptonun “öldürücü uygulaması” olabilir dedi. Böylelikle hem Visa hem de PayPal, Visa’nın Solana’daki USDC ve PayPal’ın PYUSD stabilcoin’i entegrasyonuyla, stabilcoin’leri kendileri benimseme yönünde adımlar attı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir