Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.582
% 0.53
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

MetaMask İçin Büyük Güncelleme!

metamask fiat para

MetaMask, kullanıcılarının sahip oldukları kripto paraları fiat paralara dönüştürebilme işlevi ile birlikte, bu paraları banka hesaplarına çekebilmelerini müjdeledi.


▪️ MetaMask, yaptığı son son güncelleme ile fiat dönüşüm özelliğini gururla duyurdu. Bu yenilik sayesinde, kullanıcılar artık “Sat” butonuna tıklayarak kripto paralarını hızlıca fiat paraya dönüştürebilecekler. Yapılan bu güncelleme, kripto dünyası ile geleneksel finans arasındaki köprüyü daha da güçlendiriyor.

▪️ Bu özellik, şu anda Ethereum ana ağında ETH desteği ile sunulmakta olup, Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık ve belirli Avrupa bölgelerindeki kullanıcılara yönelik olduğu belirtildi.

▪️ MetaMask, yapmış olduğu açıklamasının devamında bu özelliğin şu an sadece Ethereum üzerinde desteklendiğini açıklarken, önümüzdeki dönemde layer-2 ağlarında da kullanılabilir hale geleceğini duyurdu.

▪️ Bu, MetaMask kullanıcılarının daha geniş bir ekosisteme erişim sağlayacak ve kripto varlıklarını daha verimli bir şekilde yönetmelerine yardımcı olacaktır.

▪️ Cüzdanın kullanıcıları, dönüştürdükleri fiat paralarını PayPal bakiyelerine sorunsuz bir şekilde gönderebilecekler. Bu sayede kullanıcılar, kripto varlıklarını daha fazla geleneksel finans hizmetiyle entegre etme ve yönetme imkanına sahip olacaklar.


Anlık Haberlere En Hızlı Şekilde Ulaşmak İçin Buraya Tıklayın


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version