Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.506
% 3.13
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.506
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Mayıs Ayında Kripto Ekosisteminde Gerçekleşecek Gelişmeler

Kripto ekosistemi ve blok zincir teknolojilerinin hızlı yükselişi, bu alandaki birçok projenin hızla gelişmesine yol açtı. Kripto sevenleri oldukça heyecanlandıracak yeni gelişmeler, kripto ekosistemindeki projeler tarafından Mayıs ayında kullanıcılara duyurulacak.

Birden fazla ön satış ve yeni listelemeler elbette olacaktır, ancak bunların yanında sanal banka kartlarının piyasaya çıkması gibi gelişmeler kullanıcılarda oldukça merak uyandırıyor.

Mayıs Ayının Kripto Takvimi

  1. SUI Network (SUI) Gelişimi

3 Mayıs tarihinde ana ağını başlatmaya hazırlanan SUI Network geliştiricileri tarafından, ana ağın erkenden tamamlanabilmesi için Sui Portalın duyurusunu yaptı. Aynı zamanda Kalıcı Testnet ürününü iyileştirmek için geri bildirim toplayan ekip, kullanıcılara Sui Network`ün kullanıcı deneyimi (UX) ile tanıştırmayı planlıyor.

  1. Solana Labs (SOL) Telefon Çıkartıyor

Solana blok zincir ağının arkasındaki şirket olan Solana Labs, geçtiğimiz aylarda akıllı telefon modeli Saga’yı duyurmuştu.

Saga isimli akıllı telefonu hakkında açıklama yapan Solana Labs, blockchain ve kripto destekli akıllı telefonun 8 Mayıs’ta satışa sunulacağını ifade etti. Yeni telefonunu piyasaya çıkaracak olan Solana Labs bu sayede dünyanın dört bir tarafındaki kullanıcıları için daha erişilebilir olmayı hedefliyor.

  1. Coinlist Güncellemesi

Son günlerde ismini sıkça duyduğumuz kripto para borsası olan Coinlisti, Twitter’dan yaptığı duyuru ile 2 Mayıs’ta platformunu güncelleyeceğini duyurdu. Bu güncelleme ile güvenliklerini dinamik hale getirmek ve uyumluluk teknoloji yığınını iyileştirmek için erişim yönetimi sürecini yükseltiyor.

Coinlist

 

  1. Phantom (PHM) Yeni Dönemi Başlıyor

1 Mayıs’ta sektörün önde gelen blok zinciri Phantom, Ethereum ve Polygona genişleyecek.

Etkinlik çoklu zincir kullanımın faydalarını ve çoklu zincir birlikte çalışabilirliğine odaklanacak. Bu genişleme ile birlikte Phantom kullanıcı tabanının önemli ölçüde artması öngörülmektedir.

  1. VeChain (VET) Mobil Cüzdanı Çıkıyor

Herkesin adını sıkça duyduğu (VET), mobil cüzdanını 4 Mayıs’ta güncelleyeceğini duyurdu.

Bu güncelleme ile birlikte platform, işlevsellik, kullanım kolaylığı ve güvenlik gibi birden fazla önemli yeniliği kullanıcılarına sunmayı hedeflemekte.

  1. Chiliz (CHZ)

Sektörün önde gelen fan token platformuna ev sahipliği yapan Chiliz, L1 blockchain’ini 10 Mayıs’ta başlatmayı planlıyor.

Chiliz bu yeni blockchain sayesinde fan token platformu aracılığıyla taraftarların desteklediği takımla etkileşimini artırmayı planlıyor.

  1. Gala Games (GALA)

15 Mayıs’ta GALA(v2) sahiplerine 1:1 token indirimi sunmayı planlıyor. Bu etkinliğin mevcut GALA yatırımcıları arasında önemli bir etkileşim yaratması hedefleniyor. Detaylar için ilgili haberimize göz atabilirsiniz.

  1. MultiversX (EGLD)

Mayıs ayında MultiversX, Maiar Launchpad’in ismini xLaunchpad olarak değiştirmeye hazırlanıyor. Maiar Launchpad, düzenli olarak etkili ve yaratıcı projeleri inceleyip odak noktasına alarak belirlediği projelere tam destek veriyor. Ayrıca kullanıcılarının güvenini kazanan Maiar Launchpad, bu isim değişikliği ile kullanıcılar tarafından büyük ilgi ile karşılanması hedefleniyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir