Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.904
% 1.50
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.904
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Gala Games GALA V2’yi Piyasaya Sürmeye Hazırlanıyor

GALA Games

Blockchain oyun şirketi Gala Games, GALA tokenin yeni sürümü olan GALA V2’yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Blockchain sistemleri ve beraberindeki kripto para birimleri gün geçtikçe kendilerini geliştirmeye devam ediyor. Bir çok kripto para birimi kendi ağlarının daha verimli çalışabilmesi için çeşitli güncellemeler sunuyor. Son gelen habere göre Gala Games, proje tokeninin yeni güncellemesi olan GALA V2’yi piyasaya süreceğini duyurdu.

Şirket yaptığı açıklamada, kullanıcılarına daha güvenilir ve verimli bir hizmet sunabilmek için GALA V2’yi geliştirdiklerini duyurdu. V2’yi sürümü ile birlikte hali hazırda piyasada aktif olarak bulunan GALA token V1 olarak adlandırılarak artık desteklenmeyecek.

Ayrıca şirket Ethereum’da $GALA(v1) tutan tüm kullanıcıların yeni $GALA(v2) tokenını piyasaya çıkması ile 1:1 oranında otomatik olarak alması için düzenlemeler yapıldığını açıkladı.

Gala Games geçiş sürecini kolaylaştırmak için borsa ortaklarıyla aktif bir şekilde çalışılıyor. Ancak yeni tokenin doğrudan kullanıcılara teslim edilmesi için GALA’nın kişisel cüzdanlarda saklanması tavsiye edilmekte.

Firma, Likidite havuzlarına bırakılan GALA’nın geri alınabileceğinden emin olunmadığından, 15 Mayıs’ taki anlık görüntüden önce kullanıcıların GALA tokenlerini herhangi bir likidite havuzundan veya akıllı sözleşmeden kaldırılması gerektiğini söyledi.

Gala Games V2 ile ilgili “Yapılan değişiklikler, ekosistemi daha da güçlendirerek kullanıcıların faydasına sunulacak. Yeni dönem, tüm katılımcılara fayda sağlayan müreffeh ve gelişen bir ekosistemin yolunu açıyor.” dedi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir