Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.380
% 1.02
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.380
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Mango Markets İstistismarcısı Kefaretten Feragat Etti

Mango Markets

Merkezi olmayan borsa 116 milyon dolarlık Mango Markets istismarının arkasındaki şahıs tutuklanmaya razı oldu.

Mango Markets kullanıcısı Avraham Eisenberg’in hukuk ekibi, 2 Şubat’ta New York Güney Bölgesi ABD Bölge Mahkemesi’nde görülen duruşmada kefaletle serbest bırakılma hakkından feragat etti.

Ceza davasına başkanlık edecek olan Federal Yargıç Richard Betman’ın 14 Şubat için bir sonraki duruşma tarihi belirlediği bildirildi ve bu da Eisenberg’in en azından Sevgililer Günü’ne kadar tutuklu kalabileceğini gösteriyor.

Eisenberg’in Ekim 2022’de büyük bir Mango Markets istismarının arkasında olduğu ve kabaca 50 milyon dolar değerinde USD Coin 27 milyon dolar değerinde Marinade Staked SOL (mSOL), 24 milyon dolar değerinde SOL ve 15 milyon dolar değerinde MNGO – kabaca 116 milyon dolar – çektiği iddia ediliyor. Platform, istismarın ardından yaklaşık 67 milyon dolar değerinde fonun iade edildiğini bildirdi.

Kripto kullanıcısı, eylemlerinin “son derece karlı bir ticaret stratejisinin” bir parçası olarak yasal olduğuna inandığını kamuoyuna açıkladı.

ABD’li yetkililer, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu ve diğerlerinin Aralık ve Ocak aylarında dolandırıcılık ve piyasa manipülasyonu ile ilgili paralel suçlamaları duyurmasıyla görünüşe göre aynı fikre sahip değil.

Yetkililer Eisenberg’i bir suç duyurusu uyarınca Aralık ayında Porto Riko’da tutukladı. 2 Şubat, Eisenberg’in Porto Riko’dan Oklahoma üzerinden transfer edilmesinin ardından New York Güney Bölgesi mahkemesine ilk kez çıktığı tarihti. Tutuklanmasının ardından sosyal medyada büyük ölçüde sessiz kaldı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir