Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.545
% 0.54
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.545
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Mango Markets İstismarcısı İçin Gözaltı Kararı !

BinanceUS Voyager

Mango Markets istismarcısı Avraham Eisenberg için gözaltı kararı verildi.

Amerika Birleşik Devletleri Porto Riko Bölge Mahkemesi, Mango Markets istismarcısı Avraham Eisenberg için tutuklama emri çıkardı.

Gözaltı duruşması devamında verilen karar :

“Sanığın yargılanmak üzere tutuklanması gerekir, çünkü hükümet aşağıdakileri kanıtlamıştır:

Kanıtların çoğuna göre, hiçbir şart veya şart kombinasyonu, sanığın gerektiği gibi hazır bulunmasını makul bir şekilde garanti etmeyecektir.”

Avraham Eisenberg‘in hüküm giymesi durumunda potansiyel olarak uzun hapis süresi ve Amerika Birleşik Devletleri dışındaki önemli bağları da kararı yönlendiren nedenler olarak gösterilebilir.

Avraham Eisenberg, en azından kısmen arkasında olduğunu kabul ettiği Solana merkezli merkezi olmayan borsa Mango Markets‘in istismarıyla ilgili piyasa manipülasyonu ve dolandırıcılık suçlamalarından 28 Aralık’ta tutuklanmıştı .O sırada, protokolü tasarlandığı şekilde kullandığı temelinde bunun yasal bir eylem olduğunu iddia etmişti.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir