Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.030
% 0.65
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.030
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Loom Network (LOOM) Nedir?

Loom Nedir

Loom Network (LOOM) Nedir? Loom Network, sosyal medya ve oyun dApp’lerine odaklanmış Ethereum tabanlı bir yan zincir platformudur. Birlikte çalışabilirliği ve zincir dışı geliştirmeyi kullanarak Ethereum’daki tıkanıklık sorunlarını gidermeyi amaçlamaktadır.

Loom Network ana ağı olan Basechain’i 2018 senesinin Eylül ayında başlatmıştır. Basechain, Tron, Binance Chain ve Ethereum’u destekleyen birbirine bağlı çok zincirli bir platform olarak görev yapmakta olan Delegated Proof-of-Stake (DPoS) ağıdır.

Bu makalemizde coinmuhendisi.com olarak Loom Network (LOOM) Nedir? sorusunu cevaplandırmış olacağız. Buna ek olarak proje hakkında merak edilen diğer tüm konularada değinmiş olacağız.

Loom Network (LOOM) Nedir?

Loom Network, Ethereum üzerine kurulmuş ve geliştiricilerin büyük ölçekli merkezi olmayan uygulamaları çalıştırmasına müsade eden bir hizmet platformudur. Bu platform ilk olarak 1 Ekim 2017’de yayınlandı.

Basechain, geliştiricilerin oyunlar ve sosyal uygulamalar dahil olmak üzere kendi büyük ölçekli DApp’lerini sorunsuz bir ortamda çalıştırmalarına imkan sunar. Herhangi bir programlama dili bilgisi gerektirmemesinin yanı sıra uygulamalar platformdaki ortak dillerde bile geliştirilebilir.

Loom Network’ün en temel ürünü, geliştiricilerin blok zinciri altyapısı hakkında herhangi bir bilgi birikimine ihtiyaç duymadan kendi blok zincirlerini oluşturmalarına olanak tanıyan bir Yazılım Geliştirme Kitidir (SDK). Aslında bir “kendi blok zincirinizi oluşturun” üretecidir.

Loom Network (LOOM) Nasıl Çalışır?

Loom network nedir? nasıl çalışır?

Loom Network daha önce geliştirilen herhangi bir Coin’den çok daha istikrarlı olan Ethereum tabanlı bir altyapıya sahiptir. Kapsam ve ebat bakımından Worl of Warcraft ve MMORPG’lere benzeyen devasa oyun dünyaları bulunmaktadır.

Bununla birlikte küresel sosyal uygulamalar da oluşturabilmektedir. Platform blok zinciri teknolojisinin uygulamalarının sadece işlemlerle sınırlı olmadığını kanıtlama fikri ile geliştirildi.

Loom Network (LOOM) Avantajları Nelerdir?

Loom Network, birden fazla oyunu kapsayan sonsuz dünyalar, evrenler vb. gibi blok zinciri teknolojisi olmadan mümkün olmayacak oyunlar oluşturmayı mümkün kılar.

Üstelik Loom platformundaki sosyal uygulamalar reklam tarafından yönlendirilmez ancak ademi merkeziyetçilik nedeniyle karma puanları (veya tokenleri) açısından daha çok para kazanılabilir.

Loom SDK, Ethereum  yan zincirinin daha gelişmiş bir versiyonu olan bir DAppChain oluşturur. DAppChain’ler Ethereum akıllı kontratlarıyla paralel çalışan ve Ethereum’u temel katman olarak kullanan tam teşekküllü blok zincirleridir.

Loom Network (LOOM) Kurucuları Kimlerdir?

Loom Network kurucuları kimlerdir?

Loom Network (LOOM), James Martin Duffy, Matthew Campbell ve Luke Zhang tarafından 2017 yılında kuruldu.

Matthew Campbell, Loom Network’ün kurucularından ve başkanıdır. Üstelik hem Hyperwork Inc’in müdürü hem de aynı zamanda Digital Ocean’da baş yazılım mühendisi.

James Martin Duffy, Loom Network’te CMO’dur ve aynı zamanda Epictetus Ventures’ta CEO ve Auragin’in kurucusudur. Bundan önce Cryptocurrency Trading Bot’ta geliştirici olarak çalışmış ve KoreaJobFinder’ı kurmuştu.

Luke Zhang ise Loom Network’ün kurucu ortağıdır ve ondan önce BlockMason’da baş geliştirici, Shifthub’da prototip oluşturma uzmanı olarak görev yapmıştır.

Loom Network (LOOM) Partnerleri Kimlerdir?

Loom Network projesi partnerlerini incelediğimizde Techstars, Nirvana Capital, MW Partners Group, Creative Destruction Lab (CDL) Gibi isimleri görmekteyiz.

Halka açık bir ön satış turu gerçekleştirmeyen Loom Network (LOOM), özel satış turundan toplam token arzının %45’ini satmış oldu. Ethereum cinsinden satışı gerçekleştiren proje özel satıştan 20.000 ETH gelir elde etti.

Loom Network (LOOM) Yol Haritası Nasıldır?

Kendi internet sitelerine kurmuş oldukları blog kısmına zaman zaman içerik üretip topluluklarını bilgilendirmelerinin yanı sıra yol haritalarını da ordan paylaşmışlar.

Fakat incelediğimiz zaman 2021 senesinden sonrası için bir yol haritası çizmediklerini veya henüz bunu paylaşmadıklarını görüyoruz. Geçmiş senelere ait yol haritasını incelemek isteyen araştırma severler için bağlantı linkini bırakmış olacağız. Detaylıca inceleyebilirsiniz.

Bağlantıya tıklayarak sitelerine gidebilirsiniz.

Loom Network (LOOM) Tokenomiki Nasıldır?

  • Özel satış jetonları, toplam jeton arzının %45’ini oluşturuyordu.
  • Takıma verilen toplam jetonların %10’u tahsis edildi. Yarısı Ocak 2018’de açıldı, kalan yarısı Mart ve Haziran 2018’de eşit olarak verildi
  • Danışmanlar, verilen belirteçlerin %10’unu aldı (Ocak 2018’de açıldı)
  • Team Reserve fonları, toplam token arzının %35’ini oluşturur.

Loom Network (LOOM) Nasıl Satın Alınabilir?

Loom Network (LOOM), Dünyanın en büyük borsalarından birisi olan Binance’de listeli durumdadır. Satın almak ve ömür boyu %20 komisyon indiriminden faydalanmak için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Bu gelişmeleri kaçırmamak için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir