Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.345
% 2.25
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.345
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Bounce Token (AUCTION) Nedir?

Bounce Auction Nedir

Bounce Token (AUCTION) Nedir? Bounce Token, likidite madenciliği, stake mekanizmalarını ve merkeziyetsiz yönetişim içeren bir açık artırma platformudur.

Bu makalemizde Coinmuhendisi.com olarak Bounce Token (AUCTION) Nedir? sorusuna detaylıca yanıt vereceğiz. Bunun yanı sıra proje hakkında merak edebileceğiniz diğer detaylarada değinmiş olacağız.

Bounce Token (AUCTION) Nedir?

Ethereum üzerine inşa edilmiş olan Bounce, ekonomik faaliyetleri eşleştirmek için ürün ekosistemine güç sağlamaktadır. Merkezi olmayan açık artırma platformları, büyük hacimli teklif sahiplerinin güvenilir olmayan açık artırmalara katılması için imkan sağlamaktadır.

Platform, merkeziyetsiz açık artırmalarda alıcı ve satıcı eşleşmesini düzenlemek için merkeziyetsiz finansal platformu kullanır. Bounce Token sınırlı sayıda token veya NFT’ler gibi diğer varlıklar için rekabetçi bir ortam sağlamasıyla birlikte varlıklar farklı şekillerde açık artırmaya çıkarılabiliyor.

Bounce Token (AUCTION) Avantajları Nelerdir?

AUCTION likidite madenciliği

AUCTION coin’i diğer kripto para projelerinden ayıran noktalardan biri, kıt kaynakların “rekabetçi bir takas ortamı” oluşturmasıdır. Uniswap gibi merkezi olmayan borsalar kullanıcılara sonsuz likidite sunarken, Bounce varlık arzını sınırlamayı tercih etmektedir.

Üstelik Bounce kendisine ait bir web uygulaması tasarlamıştır. Uygulaması MetaMask, Coinbase Wallet, Ledger ve Trezor dahil olmak üzere hem Ethereum hem de Binance Smart Chain (BSC) üzerinde birden fazla cüzdanı desteklemektedir.

Bununla birlikte Bounce stake mekanizmaları ve likidite madenciliği gibi merkezi olmayan finans (DeFi) unsurlarını da içerir. Bounce kullanıcıları NFT pazarı aracılığıyla varlık ticareti yapabilir, otomatik yürütme ile özel ve halka açık tezgah üstü (OTC) ticaretten faydalanabilir.  Staking hizmetleri sayesinde yatırımcılara pasif gelir elde etme imkanıda elde edebilir.

Bounce Token (AUCTION) Kurucuları Kimlerdir?

Bounce Token projesinin kurucusu, kripto dünyasında tanınmış geliştiricilerden Jack L’dir.

Platform üzerinde NFT’ler, token satışlarına benzer açık artırma ilkeleriyle açık artırmaya çıkarıldığı için NFT sektöründe ilgi gören bir projedir. Protokolün arkasında herhangi bir devlet desteği bulunmamaktadır.

Bounce Token (AUCTION) Partnerleri Kimlerdir?

AUCTION Partnerleri

Bounce Token yatırımcılarını incelediğimizde, Binance Labs, Pantera Capital, NGC Ventures, Parafi Capital gibi büyük isimleri görüyoruz. Proje, yatırımcılarından aldığı fonları güzel değerlendirir ise gelecekte güzel yerler görmemiz mümkün.

Bounce Token (AUCTION) Yol Haritası Nasıldır?

Güzel bir mottoya sahip projenin yol haritası konusundaki açıklaması şu şekilde:

Her biri içinde daha küçük kilometre taşları olan, başarmamız gereken bir dizi önemli kilometre taşımız var.

Bounce V3

  • Geliştirilmiş sabit takas işlevleri, kripto girişimleri için şirket profilleri, kurumsal yatırımcılar ve bireysel profiller, başlangıç ​​fikirlerinin paylaşılması ve bağış toplama için bir platform ve daha fazlasını içerecek olan Bounce V3.1’in başlatılması
  • Şirket profillerini geliştirin ve ağ araçları oluşturulması
  • Kripto para alımı için bir iş piyasası ve serbest çalışan bir pazar tanıtılması
  • Her profil için NFT başlatma panellerini etkinleştirilmesi
  • Kapalı teklif müzayedelerini, İngiliz müzayedelerini, piyango müzayedelerini, Hollanda müzayedelerini ve daha fazlasının iyileştirlmesi

Bounce V3 DeFi İnovasyonu:

  • Bir birleşme ve devralma protokolü
  • Müzayede protokolümüzün üzerine kurulmuş bir grup yatırım özelliği olan Bounce sendikasyon yatırımı tanıtımı
  • Ek açık artırma türleriyle yenilik yapılması

Bounce V3 Mikro Bağımsız DeFi Birimleri:

  • Bireysel takas, borç verme ve türev özelliklerini başlatılması

Bounce Token (AUCTION) Tokenomiki Nasıldır?

Bounce Token (AUCTION) Nedir?

Bounce (AUCTION) token dağılımı aşağıdaki gibidir:

  • %40,00 Ekosistem ve Teşvike Ayrılmıştır
  • %30,00 Vakfa tahsis edilmiştir.
  • Yatırımcıya %20,00 tahsis edilir
  • %10.00 Takıma tahsis edilir

Bounce Token (AUCTION) Nasıl Satın Alınabilir?

Bounce Token (AUCTION), Dünyanın en büyük borsalarından birisi olan Binance’de listeli durumdadır. Satın almak ve ömür boyu %20 komisyon indiriminden faydalanmak için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir