Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.100
% 0.72
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.100
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Woo Network Borsa Token Analizi

Woo Network Borsa Token Analizi

Bugün sizlerle Woo Network Borsa Token  analizini sunacağız.WOO Network, borsaları, bireysel ve kurumsal yatırımcıları ve DeFi platformlarını likiditeye erişim, düşük ücret yada sıfır maliyetle alım satım işlemini sağlayan bir ağdır.

Platformun yerel tokenı WOO Coin’dir. 2019 yılında Kronos Research tarafından kurulmuştur. Kronos Research kurucu ortakları Jack Tan ve Mark Pimentel’dir.oluşturmak için kurumları ve tüccarları birbirine bağlıyor. Platformun amacı; WOO X adındaki platformu sayesinde, bireysel ve kurumsal yatırımcılara piyasadaki en iyi likidite işlemlerini sunuyor.Tüccarlara sıfır veya en düşük maliyetli ücret yapısında üstün emir yürütme sağlayan dünyanın en likit kripto borsalarından biridir. Platformun bu özellikleri en büyük avantajlarındandır.WOO Network‘ün  fiyatları yüksek volatiliteye sahiptir. Sık sık fiyatında ani yükseliş veya düşüşler yaşanabiliyor. Bu da WOO Network’ ün dezavantajı olarak söylenebilir.

      Woo Network Borsa Token Analizi

Woo Network Borsa Token

Woo Network Borsa Token analizimizde yükselen bir kanal formasyonu oluşturmuştur.Kanalımızın Alt,orta ve üst bandı  güzel bir şekilde çalışmıştır.Bu yapı ile Woo Coin kanalın orta bandından aldığı tepkiyle kanalın alt bandına doğru hareket ediyor.Bu hareketi göze aldığımızda Woo Network kanalın alt bandını kırıp 0.2467$ bölgesinin altına sarkarsa hedef olarak kendini 0.17$ bölgesine götürebilir.Woo Coin kanalın alt banından destek bulup ilk etapta kanalın orta bandını yani 0.33$ bölgesini destek edinirse bir sonraki hedefinin 0.42-0.45$ bögesi olacağını söyleyebiliriz.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip etmeyi unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir