Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$64.639
% 3.11
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 64.639
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Buffett’ın Bitcoin Eleştirilerine Destek Geldi!

Warren Buffett

Kripto para birimlerine ve Bitcoin karşıtı sert tutumları ile bilinen Warren Buffett, bazı tanınan ünlü simalardan destek aldı.

Kripto para birimleri dünya üzerinden günden güne kabul görmeye devam etse de bazı simalar tarafından sert bir şekilde eleştirilmeye devam ediyor. Warren Buffett, kripto para birimleri hakkındaki olumsuz görüşlerine karşı kripto karşıtı olarak tanınan Peter Schiff’ten destek aldı. Buffett, son zamanlarda kripto para birimleri hakkında eleştirel yorumlar yapmış ve kripto topluluğunun tepkisini çekmişti.

Schiff ise Buffett’ın tüm zamanların en iyi yatırımcılarından birisi olduğunu belirterek, kripto para birimleri hakkında yatırım fikrini reddetmeden önce daha dikkatli olunması gerektiğini söyledi. Schiff, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, Bitcoin maksimalistlerinin Buffett’ı eleştirmesi konusunda topluca hareket etmesinin yanlış olduğunu belirtti.

Buffett’ın kripto para birimleri hakkındaki eleştirileri özellikle Coca Cola hisselerindeki başarısıyla bilinen yatırım patronunun kripto yatırımcılarının hedefi haline gelmesine neden oldu. Schiff ise Buffett’ın 25 dolar karşılığında bile olsa Bitcoin almamakta ısrar etmesine rağmen, kripto para birimleri hakkında daha geniş bir perspektiften bakılması gerektiğini vurguladı.

Sonuç olarak, Buffett’ın kripto para birimleri hakkındaki olumsuz görüşlerine karşı destekçisi olan Schiff, yatırımcıların kripto para birimleri hakkında daha dikkatli ve geniş bir perspektifle hareket etmeleri gerektiğini belirtti.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir